Magazin 18.10.2021 04:16

Ünlü isimlerin sanat gecesi!

Başarılı ressam Berfin Uluman'ın BerfART'21 adını verdiği resim sergisi, önceki akşam Raffles Hotel'de sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Ünlü isimlerin sanat gecesi!

Kadife üzerine işlediği tablolarını 2 yıllık bir çalışma sonucu ortaya çıkaran Uluman'ın, 24 parçadan oluşan eserleri büyük beğeni aldı. Pandemiye uygun olarak düzenlenen resim sergisine Cihangir Ceyhan, Selma Aksoy, Dilek Arslan Dilber, Zara, Zeynep Ateş ,Bade Takazoğlu,Betül Mermertaş, Atay Yıldız, Yalim Yıldız, Aykut Yağmur, Selin Oktar, Meriç Oktar, Didem Fatinoğlu, Andan Yağmur, Selim Akar, Ufuk Uluman ve Alper Saylık gibi sanat ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı. Hayvan ve Popart ağırlıklı yapılan tablolara, davetliler büyük ilgi gösterdi. 24 adet eserden oluşan tablolardan, 17 tanesi sergide satıldı.

Oyuncular tabloları satın aldı!

Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan Korcan Kol ve Barış Murat Yağcı, sergide birer adet tablo satın aldı. Dünyaca ünlü Joker tiplemesinin olduğu tabloyu Barış Murat Yağcı için Popile grubunun genç girişimcileri Kemal Tepret ,Ertuğrul Uçar ,Mete Acar ,İsmet Berkay Çelik 30 bin TL satın alarak Yağcı’ya hediye ettiler.Yakışıklı oyuncu Korcan Kol'a ise, aslan figürlü tablo Dubai'li bir hayranı tarafından satın alınarak hediye edildi. Dubai'li bayanın tablo için ise, yaklaşık 45 bin TL ödediği öğrenildi. Kırmızı elbisesi ile göz dolduran serginin sahibi Berfin Uluman, Hakan Akkaya imzalı kıyafeti ile büyük beğeni kazandı.