Vakıf Katılım web
Magazin 20.04.2016 11:56

Ünlü müzisyeni kaybettik

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden usta sanatçı, müzisyen Attila Özdemiroğlu'ndan bu sabah acı haber geldi. Attila Özdemiroğlu 73 yaşında hayatını kaybetti. Attila Özdemiroğlu'nun vefat etmesi sanat dünyasını yasa boğdu. YENİBİRLİK…
Ünlü müzisyeni kaybettik

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden usta sanatçı, müzisyen Attila Özdemiroğlu'ndan bu sabah acı haber geldi. Attila Özdemiroğlu 73 yaşında hayatını kaybetti. Attila Özdemiroğlu'nun vefat etmesi sanat dünyasını yasa boğdu.

YENİBİRLİK - Sanat dünyasının acı kaybı. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören müzik dünyasının dev ismi Atilla Özdemiroğlu bu sabah hayatını kaybetti.
Özdemiroğlu'nun Gayrettepe’deki Florence Nightingale Hastanesi’nde saat 09.30'da çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi. Attila Özdemiroğlu 73 yaşındaydı. Usta sanatçının pazar günü hastaneye yatırıldığı öğrenildi. Attila Özdemiroğlu'nun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.  Özdemiroğlu, Züğürt Ağa, Muhsin Bey, Adı Vasfiye, Ağır Roman gibi Türk sinema tarihine damga vuran birçok filmin unutulmaz müziklerini de hazırlamıştı.