Magazin 16.04.2016 20:01

Ünlü oyuncu tesettüre girdi

Yaklaşık 2 ay önce tesettüre giren genç Büşra Ayaydın 'Aslında küçüklükten beri kapanmak istiyordum' dedi. YENİBİRLİK -  8 yaşından bu yana ekran önünde yer alan birçok dizi ve reklam filminde oynayan Büşra…
Ünlü oyuncu tesettüre girdi

Yaklaşık 2 ay önce tesettüre giren genç Büşra Ayaydın 'Aslında küçüklükten beri kapanmak istiyordum' dedi.

YENİBİRLİK -  8 yaşından bu yana ekran önünde yer alan birçok dizi ve reklam filminde oynayan Büşra Ayaydın, dün vizyona giren "Ateş" filmiyle tekrar gündeme geldi. Ayaydın, filmde istemediği biriyle zorla evlendirilmeye çalışılan Aleyna karakterini canlandırıyor.

'Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem'

Yaklaşık 2 ay önce tesettüre giren genç Ayaydın, "Bunun filmle hiçbir alakası yok. Çekimler çok önceden bitmişti zaten. Aslında küçüklükten beri kapanmak istiyordum. Sektöre çok küçük yaşlarda girdiğim için hayatım kendiliğinden şekil aldı. Yaşım ilerledikçe hayatı, kendimi sorgulamaya başladım. Ailem muhafazakâr değil fakat bu kararımı verirken en büyük destekçim onlardı. Çevremden olumsuz tepki almadım. Önceden çok sabırsızdım. Sabretmeyi, şükretmeyi öğrendim. Yeni mottom, 'Rızkımı veren Hüdadır, kula minnet eylemem' oldu. Allah'a hep dua ediyorum. Kararımdan da kesinlik dönüş yok" Öte yandan çalışmalarına da devam eden 22 yaşındaki Ayaydın, "Ateş'ten sonra 2 Eylül'de "Siccin 3" filmiyle izleyiciyle buluşacak.