Magazin 12.01.2019 01:43

Ünlülerin modacısı Hasan Koca Sergisinin Açılışını Yaptı

Trump Alışveriş Merkezi'nde yer alan Trump Art Gallery, ünlülerin modacısı Hasan Koca'nın İz Sergisi'ne ev sahipliği yapıyor. Genç moda tasarımcısının son 10 yılda hayata geçirdiği çalışmalardan oluşan serginin açılışı, Perşembe akşamı Trump Art Gallery'de gerçekleşti.
Ünlülerin modacısı Hasan Koca Sergisinin Açılışını Yaptı

Hasan Koca’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ve küratörlüğünü Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği sergi açılışına;Beste Bereket, Keremcem ve Süleyman Turan gibi ünlü isimler katıldı.

Keremcem: Kıyafetlerim rahat ve karakterime uygun olmalı

“Hasan öncelikle çizgilerini çok beğendiğim bir tasarımcı” diyen ünlü şarkıcı Keremcem,  “Şu anda da bunun bir parçası var üzerimde. Çok da sevdiğim arkadaşım. Konserler, diziler olsun yaptığım işlerde birilerinin bana yardımcı olması gerekiyor moda anlamında. Kıyafetlerimin rahat ve karakterime uygun olması benim için önemli. Bir de tasarımcı ile çalışıyorsam tasarımcıyı sevmem en önemli kriterlerimden. Çok sevdiğim tasarımcı arkadaşlarım var Hasan Koca da onlardan biri. O nedenle hem işim kolaylaşıyor hem de beni şık görebiliyorsunuz” dedi.

Beste Bereket: Sade ama vurucu tasarımları var

Hem Minimalist hem de tarzı başka ama sade olan tasarımcıları seviyorum diyen oyuncu Beste Bereket “Ben kendim ulaştım Hasan Koca’nın tasarımlarına. Rahat ve sade bir tarzım var. Hem asimetrik kesim ama aynı zamanda çok da sade tasarımlar. O yüzden tek bir ürünle bile çok şık olabiliyorsun. Sade ve vurucu” dedi.

Hasan Koca’nın çalışmalarında yer alan erkek ve kadın figürleri 'İz (Trace)' sergisinde belirsiz formalara dönüşüyor, moda tasarımlarında kullandığı geometrik formların ortaya çıkışına izleyici tanıklık ediliyor.  Ayrıca sergi süresince; Birkan Sokullu, Burcu Biricik, Kemal Doğulu, Keremcem, Murat Boz, Murat Dalkılıç ve Sarp Apak gibi pek çok ünlüye kıyafet tasarlayan Hasan Koca’nın moda tasarımları da ziyaretçilere ve satışa açık olacak. Sergi, Ocak ayı boyunca Trump Alışveriş Merkezi B3 katında bulunan Trump Art Gallery’de ziyaret edilebilir.