Magazin 25.01.2022 04:51

USTALAR KONUŞURKEN SUSULUR...

Başarılı sanatçı Sevcan Orhan Etiler Uluorta Restaurant'ta hafızalardan uzun süre silinmeyecek muhteşem bir sahne performansına imza attı.
USTALAR KONUŞURKEN SUSULUR...

KALBİNE DOKUNDUĞUM HERKESE TEŞEKKÜRLER

Sahne öncesinde basın mensuplarını kulisinde ağırlayan güzel sanatçı, kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar verdi. Daha önce Banu Kırbağ tarafından seslendirilen ve türk müziğinin unutulmaz eserleri arasında yer alan ''Unutulur''u yeniden yorumlayan ve şarkı ile müzik listelerinde üst sıralara doğru tırmanışa geçen Sevcan Orhan, ''Böylesine güzel geri dönüşler almak beni son derece mutlu ediyor. Kalbine dokunduğum her insan, sosyal medyadaki dm kutusunu hemen her gün övgü dolu sözlerle dolduruyor. Hepsine yanıt veremediğim için üzgünüm ancak sizler aracılığınızla herkese teşekkür etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

ELÇİYE ZEVAL OLMAZ

Bir muhabirin ''Şarkınız çıktıktan sonra mesaj kutunuza düşen en olumsuz eleştiri neydi?'' sorusuna ''Elektrik ve doğalgaza gelen zamlarla ilgili bir sürü mesaj alıyorum. İnsanlar bu fiyat güncellemelerinin gerçeklikten çok uzak ve ütopik olduğunu söylüyorlar. Eleştiri değil ancak son dönemde aldığım en olumsuz mesajlar bunlar malesef. Memleketin bir çok yerinde kara kışı yaşadığımız şu günlerde faturalardaki yangının sönmesi en büyük temennim.'' sözleriyle net bir yanıt veren Sevcan Orhan, elçiye zeval olmaz diyerek bu konunun kendisini son derece üzdüğünün altını çizdi.

NE GÜZEL OLACAK SEZEN AKSU'YU HIRPALAMASAK

Basın mensupları ile gerçekleştirdiği kısa röportajın ardından sahnedeki yerini alan başarılı sanatçı Sevcan Orhan, dillere pelesenk olan türkülerle başladığı performansının bir bölümünü ise Sezen Aksu şarkılarına ayırdı.''Bizde ustalar konuşurken susulur.'' sözleriyle yaklaşık yarım saatlik bir minik serçe resitaline imza atan Sevcan Orhan, finaldeki ''Onun hayatımızdaki ve duygu dünyamızdaki yeri yadsınamaz. Bir Sezen Aksu kolay yetişmiyor. Yargılamak yerine anlamaya çalışsak, vakti zamanında Nazım Hikmet'e, Ahmet Kaya'ya yaptığımız şeyi yapmasak... Ne güzel olacak aslında tüm aşklarımıza şarkıları ile yarenlik, sırdaşlık, arkadaşlık etmiş Sezen Aksu'yu hırpalamasak.'' sözleri ile de büyük alkış aldı.

Yaklaşık iki buçuk saat süren programını alkışlar eşliğinde noktalayan Sevcan Orhan sahneden alkışlar eşliğinde indi.