Kültür Sanat 11.09.2019 00:30

VADİ AÇIKHAVA'DA YENİDEN TEOMAN RÜZGARI

Atlantis Yapım'ın İstanbul'a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, geçen ay konuk ettiği Teoman'ı, bu kez U.S Polo ASSN. Açıkhava Konserleri kapsamında 13 Eylül Cuma akşamı tekrar ağırlıyor.
VADİ AÇIKHAVA'DA YENİDEN TEOMAN RÜZGARI

Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya U.S Polo ASSN. Açıkhava Konserler serisi ile devam ediyor.

 1996’da çıkardığı ve kendi adını taşıyan ilk albümünden bu yana sayısız hit şarkıya imza atan rock müziğinin efsane ismi Teoman, ağustosta Vadi Açıkhava’da konser vermişti. Teoman, 13 Eylül cuma akşamı ikinci kez, hem kaçıranlar hem de tekrar izlemek isteyenler için 5 bin kişiye coşku dolu bir gece daha yaşatacak. Geçen yıl ‘Koyu Antoloji’ adlı bir albüm çıkaran rock müziğinin yıldızı, hem yeni parçalarını hem de Paramparça, Kupa Kızı, Çoban Yıldızı, İstanbul’da Sonbahar gibi klasikleşmiş şarkılarını sevenleri için seslendirecek.

 İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile yaz boyunca birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yapacak.