Ekonomi 06.08.2022 07:00

VESTEL BİR KEZ DAHA YILIN EN YENİLİKÇİ MARKASI

5 ürünü ile "Yenilik, Yüksek Kalite, Tasarım, Kullanım Kolaylığı, İşlevsellik" gibi kategorilerde 23 ödül birden kazanan Vestel, bir kez daha "En Yenilikçi Marka" seçildi.
VESTEL BİR KEZ DAHA YILIN EN YENİLİKÇİ MARKASI

5 ürünü ile "Yenilik, Yüksek Kalite, Tasarım, Kullanım Kolaylığı, İşlevsellik" gibi kategorilerde 23 ödül birden kazanan Vestel, bir kez daha "En Yenilikçi Marka" seçildi.

Vestel, dünyanın en prestijli teknoloji ve tasarım yarışmalarından biri olan Plus X Awards’da adından söz ettirmeye devam ediyor. Toplam 5 ürünü ile “Yenilik, Yüksek Kalite, Tasarım, Kullanım Kolaylığı, İşlevsellik” gibi kategorilerde 23 ödül birden kazanan Vestel, bir kez daha Plus X’in en büyük ödülü olan “En Yenilikçi Marka” unvanına layık görüldü. Almanya’da düzenlenen yarışmada Nova 620 Buzdolabı, Violet Bulaşık Makinesi ve T110 Kurutma Makinesi ise “Yılın En İyi Ürünü” seçildi.

Teknoloji, tasarım spor ve yaşam tarzı alanlarında dünyanın en büyük inovasyon ödülü olan Plus X Awards 2022 yılı kazananları belli oldu. 80 farklı sektörden, 700'den fazla katılımcı uluslararası katılımcı markanın yarıştığı ödüllerde Vestel, bir kez daha yılın en yenilikçi markası oldu. Vestel ayrıca, Nova 620 Frenchdoor Buzdolabı, T110 Çamaşır Kurutma Makinesi’nin almaya hak kazandığı “Yılın En İyi Ürünü” ödüllerinin yanı sıra T110 Çamaşır Makinesi, Violet Bulaşık Makinesi, Vestel Sous-Vide Ankastre Fırın olmak üzere toplam 5 ürünüyle 23 ödül birden kazanma başarısı gösterdi.

5 ürüne toplam 23 ödül

Yılın en iyi ürünlerinden seçilen Vestel Nova 620 Frenchdoor Buzdolabı, sürdürülebilir ve kullanıcı dostu bir yaklaşımla öne çıkıyor. Maksimum Tazelik teknolojisine sahip olan ürün, raf ömrünü artırarak gıda kalitesini artırıyor. Gün Işığı Plus Teknolojisi ile de havadaki hoş olmayan koku ve toz parçacıklarını nötralize ederek, hava kalitesini iyileştiriyor.

Yılın en iyi ürünlerinden olan T110 Çamaşır Kurutma Makinesi ise basitleştirilmiş kullanılabilirlik ve estetiğin yanı sıra aksesuarlarıyla da farklı senaryolar için esnek kullanım sağlıyor. 3D Plastik Sepet® kurutma rafı, üstün kurutma performansı sağlarken, İnci Kokusu Teknolojisi de giysilere ferahlatıcı kokular veriyor.

Bir diğer yılın en iyi ürünü Violet Bulaşık Makinesi de tasarımı destekleyen teknolojik ve ergonomik unsurlar sayesinde kullanıcılara en iyi bulaşık yıkama deneyimini sunuyor. 3'lü 360° Yıkama, İyon ve UV teknolojileri daha hijyenik bir yıkama sağlayan Violet, 12 kişilik bulaşık kapasitesi ile daha az enerji ve su kullanarak yıkama yapabiliyor.

“Yenilik, Yüksek Kalite, Tasarım, Kullanım Kolaylığı, İşlevsellik” gibi kategorilerde de ödüller kazanan Vestel’in T110 Çamaşır Makinesi, kullanılabilirlik ve estetiğin yanı sıra çevre dostu yeni yaklaşımlarla öne çıkıyor. Yeni geliştirilen Mikrofiber Filtrasyon Sistemi, yükleme kapağının arkasında bulunan bir filtreleme kutusu ile mikrofiber parçacıklarının su kaynaklarına girmesi engelleniyor.

Bir diğer ürün olan Vestel Sous-Vide Ankastre Fırın da dokunmatik led arayüzü, zamana meydan okuyan sade ve sofistike yaklaşımıyla ankastre fırın konseptine yeni bir soluk getiriyor. Tasarımının yanında sahip olduğu patentli Sous-Vide Pişirme Teknolojisi ve Sıcak Hava Kalkanı® - 4 Tepsi 4 Yemek® teknolojileriyle de işlevselliği ön plana çıkarıyor.