Vakıf Katılım web
Eğitim 10.04.2018 16:05

Veysi Kurt NEVÜ Rektörü Bağlı'yı Ziyaret Etti

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Veysi Kurt, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'yı ziyaret etti.
Veysi Kurt NEVÜ Rektörü Bağlı'yı Ziyaret Etti

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Kurt’u makamında ağırlayan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Üniversite hakkında Genel Müdür Kurt’a bilgi veren Rektör Bağlı, ayrıca Nevşehir’in yıllardır özlem ve heyecan ile beklediği hızlı tren projesinin ülkemiz başta olmak üzere, şehrin ve bölgenin gelişmesine büyük katma değer sağlayacağını ifade etti.
Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya ve Antalya hızlı tren demiryolu çalışmalarının ise hızla devam ettiğini belirten Genel Müdür Veysi Kurt, “Bugün TCDD Taşımacılık A.Ş. olarak Nevşehir bağlantılı İstanbul-Ankara ve Ankara-Kars projemiz hızla devam ediyor. Bu projemizin tamamlanmasının ardından Nevşehir önemli bir demiryolu hattının üzerinde olacak ve bu bölgeye gelecek olan yolcular hızlı trenlerle seyahat edebilme imkanı bulacak” dedi.
Genel Müdür Kurt ile bir süre görüşen Rektör Bağlı, ziyaret sonunda kendilerine günün anısına plaket takdiminde bulunurken, Genel Müdür Kurt ise Rektör Bağlı’ya hızlı tren seti hediye etti.