Magazin 23.06.2021 04:22

Volkan beni ikna etti

Oyuncu Sevinç Erbulak, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu mühendis Volkan Cengen ile dünyaevine girdi.
Volkan beni ikna etti

İkili, dün akşam Beylerbeyi Bosphorus Palace Hotel’de düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Çiftin şahitliklerini Sevinç Erbulak’ın annesi Füsun Erbulak ve Volkan Cengen’in dayısı Faruk Kıztan yaptı. Pandemi tedbirlerinin dikkate alındığı nikaha 150’ye yakın davetli katıldı.
 
46 yaşındaki Sevinç Erbulak, gazetecilerle duygularını paylaşarak şöyle konuştu: “Volkan bey dedi ki ‘Sensiz yapamıyorum. Bu yaşıma kadar da nasıl yapmışım onu da bilmiyorum.’ Bir düşünelim dedim. Sordum yakın çevreme, onu tanıyanlara ikna etti beni.” Volkan Cengen’da “Sevinç hanım ne diyorsa doğrudur” diyerek eşinin sözlerine katıldığını ifade etti. Aşı olduklarını belirten ikili, “Düğün sonrası balayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Bir süre İstanbul’da olacağız. Sonrasında bakacağız. Uluslararası dolaşımın açılmasını bekleyeceğiz.” dedi.

“Kendilerinden çocuk istiyorum”

Sevinç Erbulak ve Volkan Cengen, davetlilerin karşısına Athena grubunun ‘Ben Böyleyim’ şarkısını söyleyerek çıktı. Balkondan konukları selamlayan ikili, davetlilere keyifli anlar yaşattı. Sevinç Erbulak, nikah memurunun “Evlenme teklifini kabul ediyor musunuz?” sorusuna farklı dil ve lehçelerde 30 kez ‘Evet’ dedi. Kızının nikah şahitliğini üstlenen Füsun Erbulak, “İkisi de ikinci evliliklerini yaptı. Uzun ömürlü olur inşallah. Kendilerinden çocuk istiyorum” diyerek yeni evli çifte takıldı.

Düğüne ünlü akını

Nikaha aralarında Ayşe Erbulak, Dağhan Külegeç, Cem Cücenoğlu, Halil Ergün, Mustafa Alabora, Alper Kul, Furkan Palalı, Emre Kınay, Hakan Bilgin, Edip Tepeli ve eşi Ayşecan Tatari, sevgililer Serdar Orçin ve Ece Dizdar,   başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim katıldı

Annesinin kopyası

Emre Kınay, düğüne Emine Ün’den ona kızı Duru ile birlikte katıldı. 16 yaşındaki Duru’nun annesini olan benzerliği dikkat çekti.

Aşktan ilk poz

Geçtiğimiz aylarda aşklarını sosyal medyadan ilan eden Serdar Orçin ve Ece Dizdar, ilk kez birlikte görüntülendi. El ele düğüne gelen ikili, gazetecilere poz verdi.

Halil Ergün düğünde ortaya çıktı

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Halil Ergün, düğünde ortaya çıktı. Ayşe Erbulak’ın kapıda karşıladığı Ergün, “Hastalıktan dolayı bir yere gidemiyoruz ki” diyerek sitem etti.

“Kilo verdik iş gelmiyor”

Cem Cücenoğlu, 62 kilo vererek fit bir vücuda kavuştu. Eski halinden eser kalmayan oyuncu, “Kilo verdik ama iş gelmiyor. Böyle çok mutluyum. Kiloma dikkat etmeye çalışıyorum. Eski halime dönmeye niyetim yok” diye konuştu.

8 ay önce anne olan Ayşecan Tatari, bebeği ile dününün ilgi odağı oldu. Tatari, eşi Edip Tepeli ve kızlarıyla birlikte düğüne katıldı.