Spor 20.08.2018 16:43

Washington Redskins Yeni Running Backlerini Duyurdu

NFL takımlarından Washington Redskins, running back pozisyonuna transfer ettikleri Adrian Peterson, Orleans Darkwa ve Jamaal Charles'ı kadrosuna kattı.
Washington Redskins Yeni Running Backlerini Duyurdu

Bertan ERMAN

Başkent ekibi, çaylak running back Derrius Guice'un çapraz bağlarından yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatmasının ardından, bu pozisyon için kadrosuna üç yeni isim ekledi. Redskins, lig tarihinin en iyi running backlerinden biri olarak gösterilen Adrian Peterson'ın yanı sıra, Orleans Darkwa ve Jamaal Charles'ı transfer etti.

Son olarak New Orleans Saints ve Arizona Cardinals formalarını giyen 33 yaşındaki Peterson, geçen sezon toplam 10 maçta görev alırken, 156 koşu oyununda 529 yarda mesafe koştu ve 2 kez touchdown yaptı. 

Geçen sezon New York Giants ile 15 maça çıkan 26 yaşındaki Orleans Darkwa ise, 171 koşu oyununda 751 yarda mesafeyi geride bıraktı ve 5 koşu oyununu touchdown yaparak tamamladı. 

Jamaal Charles ise, 9 yıllık Kansas City Chiefs kariyerinin ardından, geçen sezon Denver Broncos adına mücadele etmişti. Bu sezon Carolina Panthers'a transfer olan C.J. Anderson'ın yedeği olarak Colorado ekibinde yer alan Charles, görev aldığı 14 maçta 69 koşu oyunu oynadı. Bu oyunlarda 296 yardayı geride bırakan Charles, 1 kez de touchdown sevinci yaşadı.