Spor 20.11.2018 02:35

Washington Redskins'in 18 Kasım Kabusu

Alex Smith'in sakatlığı, başkent ekibinde kötü bir deja vu hissi oluşturdu.
Washington Redskins'in 18 Kasım Kabusu

Bertan ERMAN

Washington Redskins, 18 Kasım Pazar günü, Houston Texans'a 23-21 kaybetti.

Başkent ekibinin oyun kurucusu Alex Smith'in, karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde, Kareem Jackson ve J.J. Watt'ın tarafından sacklenirken, sağ bacağındaki kaval kemiği ve fibula kemiği kırıldı. 34 yaşındaki oyun kurucunun bu talihsiz sakatlığı, Redskins'i 33 yıl öncesine götürdü.

Takvimler 18 Kasım 1985'i gösterirken Washington Redskins, New York Giants ile karşılaşıyordu. Bu karşılaşmada Redskins'in oyun kurucusu Joe Thiesmann, bir fake pas oyunu sırasında, Giants linebackerı Lawrence Taylor tarafından sacklendi. Fakat Taylor'ın sacki sırasında Thiesmann, sağ bacağından Alex Smith'in sakatlığına benzer bir sakatlık yaşadı ve bir daha sahalara geri dönemedi. Ayrıca, bu karşılaşma da 23-21'lik skorla bitti. (Kazanan takım Washington Redskins idi.)

Redskins-Texans maçını izleyen Joe Thiesmann, dün Twitter hesabından Alex Smith'e kendisi için üzgün olduğunu belirten bir mesaj yolladı ve diğer tweetlerinde ise, "Alex'in bacağı, kesinlikle benim 33 yıl önceki yaşadığım sakatlığım gibi. Onun açısından kendimi çok kötü hissettim." ifadelerini kullandı.