Magazin 23.02.2016 12:20

Wilma Elles'in sevgilisine hapis şoku

Maket üzerinden ev satarak vatandaşları dolandırdığı iddia edilen Kerem Göğüş hakkında yakalama kararı çıkarıldı! İstanbul'da kurduğu Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat Sanayi A.Ş. adına lüks konutlar inşaa ettiğini belirten Kerem Göğüş,…
Wilma Elles'in sevgilisine hapis şoku

Maket üzerinden ev satarak vatandaşları dolandırdığı iddia edilen Kerem Göğüş hakkında yakalama kararı çıkarıldı!

İstanbul'da kurduğu Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat Sanayi A.Ş. adına lüks konutlar inşaa ettiğini belirten Kerem Göğüş, kısa sürede çok sayıda müşteri kazandı.

Adını oyuncu Wilma Elles ile yaşadığı aşkla duyuran Göğüş, iddialara göre, müşterilerine maketten daire sattı. Ancak hiçbir aileye anahtar teslimi yapmadı. Bunun üzerine savcılığa hakkında şikayet üstüne şikayet yağdı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı da şüpheli ile ilgili dolandırıcılık suçlamasıyla bir çok soruşturma açtı. Ancak izini kaybettiren Göğüş, ifade vermek için adliyeye uğramadı. Savcılık, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne yazı yazıp, uzun süredir ifadeye çağırılan şüphelinin gelmediğini belirterek yakalanmasını istedi.

İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli hakkında ifadeden kaçtığı iddiasıyla yakalama kararı çıkarttı. Göğüş'ün yakalandığında savcılıkça ifadesinin alınacağı öğrenildi.(YeniYüzyıl)