Müzik 26.08.2020 14:55

XiR "Sallan" ile listeleri ele geçirdi!

"Sallan" isimli yeni şarkısı ile Chris Brown, Drake, DJ Khaled gibi dünya yıldızlarının da şarkılarıyla yer aldığı "Shisha Lounge", "2020 Yaz Hitleri" ve "0 KM", "Türkçe Rap" gibi toplam 16 listede yer alan XiR 1.000.000 dinlenme ile de Spotify Top 50'de 10. sırada!
XiR

“Sallan” şarkısıyla bütün dikkatleri üzerine çeken ve listelerde en üst sıralarda yerini alan XiR, bu çalışmasıyla ilk haftada hem Spotify’da 1 milyon dinlenmeye hem de youtube’da 1 milyon izlemeye ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Basemode Records, Sony Music etiketiyle yayınlanan ve Spotify Top 50 listesinde 10. Sıraya yükselen “Sallan”, Spotify Türkçe Rap listesinde kapak olarak haftanın önemli çıkışı olarak damgasını vurdu. Ardından uluslararası alanda önemli bir Spotify listesi olan ve Chris Brown, Drake, DJ Khaled gibi dünya yıldızlarının da şarkılarıyla yer aldığı “Shisha Lounge”da listeye dahil olan “Sallan”, “2020 Yaz Hitleri” ve “0 KM”, “New Music Friday” listeleriyle de geniş bir dinleyici kitlesinin gündemine girdi.

Pozitif enerjisi ve ters köşeye yatıran klibiyle de uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir çalışma ortaya koyan Türkçe rap sahnesinin önemli MC-Producer’larından olan XiR, “Sallan” şarkısı ile afrobeat, drill, trap gibi tek bir hiphop alt türüne sığdırılmayacak özgün bir sound ve alışkın olduğumuz kirli vokal stiliyle uzun süre müzikseverlerin radarında kalmayı sürdüreceğe benziyor.