Kültür Sanat 15.06.2021 11:14

"Yarının Suyu" Şarkısını Dinle, Kuyucuk Gölü'ne Destek Ol

Türkiye'nin lider bulaşık makinesi deterjan markası Finish, Kuyucuk Gölü'nün ve çevresindeki ekosistemin kurtuluşunu "Yarının Suyu" şarkısıyla kutluyor. Sözleri ve bestesi BARABAR grubuna ait olan şarkının videosu 2 Milyon izlenmeye ulaştı. Her izleme, Kuyucuk Gölü için daha fazla su demek.

Kuyucuk Gölünü kurtarmak üzere başlatılan projede Kars Valiliği, DSİ ve Kuzeydoğa Derneği ile iş birliği yapan Finish, gölün yeniden hayata dönmesini özel bir yapımla kutluyor. Projenin ikinci yıl dönümünde BARABAR grubu tarafından yazılan ve seslendirilen "Yarının Suyu" şarkısının videosu dijital platformlarda 2 Milyon izlenmeye ulaştı. Her bir izlenmenin Kuyucuk Gölüne su desteği olduğu şarkının yapımcısı ise Circus İstanbul.

İki yıl öncesine kadar tamamen kuruyan Kuyucuk gölünü kurtarmak üzere gerçekleşen proje çerçevesinde sevilen oyuncu Taner Ölmez’in solisti olduğu BARABAR grubu ile bir araya gelen Finish, Kuyucuk Gölünün yeniden hayat bulmasına destek oluyor. Okyanusta bir damla olduğumuzu ama okyanusların da damlalardan oluştuğunu ifade eden marka, “tek başıma ben neyi değiştirebilirim?” sorusuna karşılık, tüketicilerine gerekmedikçe musluklarımızı kapatarak su tasarrufuna katkıda bulunmalarının yanı sıra video klibi her izlediklerinde Kuyucuk Gölü’ne su bağışında bulunma imkânı sağlıyor.

Sevilen oyuncular Taner Ölmez ve Serkan Keskin'in de yer aldığı BARABAR kadrosunda yer alan isimler ise şunlar:

Vokal : Taner Ölmez

Bas Gitar : Serkan Keskin

Akustik Gitar : Fırat İkisivri

Davul : Özgür Taş

Perküsyon : Serkan Polat

Perküsyon : Sibel Altan

Elektrik Gitar : Cihan Tanrıverdi

Klarnet, Saxofon : Caner Malkoç

Yarının Suyu Youtube Linki: https://youtu.be/cliwi3zFAtw