Magazin 20.09.2022 04:57

YAŞAR FIRTINA GİBİ ESTİ!

Türk pop müziğin en sevilen seslerinden Yaşar, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde önceki akşam pop rüzgârı estirdi.
YAŞAR FIRTINA GİBİ ESTİ!

EN GÜZEL AŞK ŞARKILARINI PARAF KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA SÖYLEDİ

1996 yılından bu yana güçlü sesi, yorumu, besteleri ve sayısız hitleriyle gönüllere kazınan Yaşar, müzikseverlerin yoğun ilgisi üzerine ikinci kez Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde dinleyicilerle bir araya geldi. Her yaştan seveni olan sanatçının hayranları, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ni dün akşam hınca hınç doldurdu. Romantik aşk şarkılarının, 90’lar Türkçe popunun kadife sesli yorumcusu, konserine ‘Cezayir Menekşesi’ isimli şarkısıyla başladı. Ünlü sanatçı muhteşem bir atmosferde kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına “Bugün çok güzel bir gece olacak. Şarkıları sizinle birlikte söyleyeceğiz. Bundan onur duyuyorum!” sözleriyle seslendi.

BOĞAZIN KIYISINDA 90'LAR TÜRKÇE POP

Konserin ilerleyen dakikalarında ‘Kumralım’dan ‘Aldanırım’a, ‘Sebepsiz Fırtına’dan ‘Birtanem’e kadar dillere pelesenk olan şarkılarını seslendiren sevilen sanatçı, boğazın kıyısında adeta 90’lar rüzgarı estirdi. Yaşar hayranları, geçmişten günümüze uzanan şarkılarla oluşturulan repertuvarı dinlemeye doyamadı.

Dillerden düşmeyen ‘Kuşlar’ şarkısını seslendirmeden “Belki de bu şarkıyı yapmak için gelmiş olabilirim dünyaya” sözleriyle yüreklere dokundu. Aşk şarkılarıyla Paraf Kuruşeçme Açıkhava Sahnesi’nde romantik dakikalar yaşatan Türkçe popun altın kalemi, ara ara tempoyu arttırarak sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Hareketli şarkılarla yerinde duramayan binlerce kişi doyasıya dans etti. Güçlü sesi ve performansıyla yıllara meydan okuyan ünlü popçu Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde müzikseverleri bir kez daha mest etti.