Magazin 27.04.2018 08:00 Güncelleme: 27.04.2018 14:07

Yasemin Özilhan'ın Yeni Koleksiyonu Büyük İlgi Gördü

Yasemin Özilhan ve Ipekyol tasarım ekibi tarafından hazırlanan koleksiyon, davete gelen modaseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.
Yasemin Özilhan'ın Yeni Koleksiyonu Büyük İlgi Gördü

Revna Demirören, Yelda Demirören, İzzet Özilhan, Işıl Reçber, Zeynep Nazlı Kayı, Zeynep Selvi Çarmıklı  koleksiyonun tanıtım davetine katılan isimler arasındaydı.Yasemin Özilhan “Bugün ikinci kez koleksiyonumu tanıtma fırsatı buluyorum ve bugün benim için çok heyecan verici bir gün oldu. Ben kuşların renk uyumunu çok seviyorum hatta evinizde de papağanımız var onun için bu koleydiyonda onların renk zenginliğinden esinlendim diyebilirim. “ dedi. 

26 Nisan itibariyle Ipekyol mağazalarında ve www.ipekyol.com.tr  adresinde moda tutkunlarıyla buluşacak koleksiyonun gözde tasarımları arasında; tül üzerine geliştirilen işleme efektli elbise, tül üzerine puantiye ve pilise  efektli tütü etek, tek omuzlu bluz, desenli kimono, dantel mixli elbise, payetli blazer, hakiparka ve patchwork efektli geometrik elbise yer alıyor. Koleksiyondaki tişörtler, bel detayını vurgulayan parkave triko bluzlar ile sportif bir şıklık sunan Yasemin Özilhan for Ipekyol İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonuyazın vazgeçilmez parçalarını bir araya getiriyor. 

Yazın tazeliği ile feminenliğin bir arada yansıtıldığı doğallıktan ilham alan koleksiyonda parıltılı ve şık parçalar dikkat çekiyor. Feminenlik ile modernliğin birleşiminden güç alan koleksiyonda yasemin çiçeğinden ilham alınarak hazırlanan desen ana parçalarında sıkçakendini gösteriyor. Puantiyeler, colou r block desenler ve dinamik kalıpların kullanıldığı koleksiyonda kendinden efektli jakarlı kumaşlar, koton poplinler, tül üzerine taş ve brode işlenmiş özel kumaşlar, şifon ve dantel yoğun olarak kullanılıyor.