Magazin 20.09.2021 04:58

"YATAKTA ÖLMEYİ Mİ BEKLEYEYİM?"

Zayıflama ameliyat olduktan sonra Dumping Sendromu'na yakalanıp 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, işi sayesinde ayakta kaldığını söyleyip "Ne yapayım yatağın içine girip ölmeyi mi bekleyeyim?" dedi.
"YATAKTA ÖLMEYİ Mİ BEKLEYEYİM?"

Nişantaşı'nda mısır yerken objektiflere yansıyan Serengil, yakın zamanda aynı semtte mağaza açarak ticare atılacağını ve özellikle kadın girişimcileri istihdam edeceğini söyledi. Açacağı butik dükkanda kovboy çizmeleri ile her tür aksesuar yapacağını ve bu konuda kadın girişimcilerle iş birliği yaparak onlara destek olacağını anlatan ünlü isim "Dükkan açıyorum, Nişantaşı'nda kovboy çizmeleri yapacağız, ayakkabılar, aksesuarlar kendi tasarımlarım olacak. Bir yıldır zaten internetten satışlar yapıyordum onun neticesinde dükkan açmaya karar verdim. Hem yurtdışı hem yurt içinden çok fazla müşterim var. Benim tasarımlarım her modelden en fazla altmış tane üretiyorum, altmış kadın giyecek. Benim 12 kişilik bir kadın ekibim var. Özellikle eşlerinden ayrılmış ama başarmış kadınlara iş imkanı sağlamak için onlarla işbirliği yapıyorum. Kadın girişimcilere destek oluyorum. Onlara da iş imkanı sağladığım için mutluyum" şeklinde konuştu.

44 kiloya düştüm

Her geçen gün kilo verdiğini ancak işi sayesinde ayakta kaldığını ve 44 kiloya düştüğünü söyleyen Seren Serengil, sağlık durumu hakkında ise şu açıklamada bulundu: "Sağlığım çok iyi değil ama ne yapayım yatağın içine girip ölmeyi mi bekleyeyim? Öyle bir insan değilim ben çalıştıkça iyi hisseden, güç alan bir kadınım. Çok kilo verdim, elimde değil devamlı yiyorum ama kilo alamıyorum. Şu an 44 kiloyum ben de memnun değilim bu işten. Bağırsağımı fazla kesmişler. Yediğim yaramıyor, geri dönüşüm ameliyatı olmam gerekiyor ama bu kilodayken onu da yapmıyorlar bekliyorum düzülmeyi. Allah'tan ümit kesilmez"

Ne zaman istersem evleniriz

Serengil, ayrıca sevgilisi Mustafa Tohma ile ne zaman evleneceği sorusu üzerine "Mustafa ne zaman istesem evlenir, o her zaman 'evlenelim' diye söylüyor. Hastalığım, pandemi derken keyif biraz kafam sakinleyince bu sefer yoğurdu üfleyerek yemek istiyorum" cevabını verdi.