Emlak 15.08.2018 13:19

Yazlık Değil Ömürlük Bir Proje: Seba Küçükbük Evleri

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor.
Yazlık Değil Ömürlük Bir Proje: Seba Küçükbük Evleri

 Bodrum’da “Sebalı” olmak demek; en güzel lokasyonlarda, en iyi malzeme ve ince işçilikle inşa edilmiş, doğasıyla, mimarisiyle A Plus bir projede yaşamak demek. Gündoğan’da yer alan Seba Küçükbük Evleri bu geleneğin en parlak yansımalarından.

Seba Küçükbük Evleri projesi Bodrum’un en sakin köşelerinden, herkesin bilmediği, bilenin vazgeçemediği adı gibi küçük, ama keyfi en büyük koylarından biri olan Gündoğan  Küçükbük’de yükseliyor.  Kendine ait kumsalı olan proje,  ünlü mimar Koray Yavuzer’in imzasını taşıyor. Proje,  sakinlerine şehrin içinde ama şehirden tamamen izole bir yaşam vaat ediyor.

32 bin metrekare alan üzerine kurulan ve 20 villadan oluşan Seba Küçükbük Evleri’nde villaların büyüklükleri 340 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı. Her villanın kendine özel yüzme havuzunun yer alacağı Seba Küçükbük Evleri projesinde 4 mevsim boyunca yaşama fırsatı ve rezidans hizmeti de sunulacak.

Avantajlı bir lokasyonda yer alıyor

Projeden yüzde 30 peşinat verip, 12 ay vadelendirme ile ev sahibi olunabiliyor.

Lokasyon özellikleri ile de avantajlar sunan Seba Küçükbük Evleri projesi Gündoğan'a 3.5 kilometre, Türkbükü'ne 8 kilometre, Yalıkavak'a 10 kilometre, Bodrum Merkez'e 24 kilometre, Milas ve Bodrum Havalimanı'na ise 50 kilometre mesafede yükseliyor. Çalışmalarına devam edilmekte olan Seba Küçükbük Evleri projesinin Mayıs 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor.