Magazin 22.01.2019 01:00 Güncelleme: 21.01.2019 22:23

Yeğenini Doğum Günününde Yalnız Bırakmadı

Bihter Erol ve Aytunç Çaltıllı, oğulları Eymen'in doğum gününü, Trump Alışveriş Merkezi'nde yer alan çocuk şehri KidzMondo'da verdikleri partiyle kutladı.
Yeğenini Doğum Günününde Yalnız  Bırakmadı

Arslan GÜVEN

Bihter Erol ve Aytunç Çaltıllı çiftinin beş yaşına giren oğulları Eymen’in oldukça keyifli geçen doğum gününde, başarılı sunucu Esra Erol da kardeşini yalnız bırakmadı.

“Hulk” konseptli pastasını, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte üfleyen ve yeni yaşına KidzMondo’nun neşeli dünyasında merhaba diyen Eymen, maskotlarla pasta kesiminin ardından arkadaşlarıyla önce animasyon ekibiyle doyasıya eğlendi. Sonrasında şehrin tadını çıkararak arkadaşlarıyla birlikte diledikleri meslek birimlerinde kostümlerini giyip çalışarak keyifli bir gün geçirdi.

 Hafta içi Astronot hafta sonu dondurmacı

 Oğlu Eymen’in çok sakin ve mantıklı bir çocuk olduğunu söyleyen Bihter Erol, “Aynı zamanda çok da eğlenceli… Hafta içi astronot hafta sonu dondurmacı olmak istiyor. Resim yapmayı ve film kahramanlarını çok seviyor. Özellikle de Hulk’u… Bu günde Hulk kostümü giymek istedi. Çocuğunuzun büyüdüğünü görmek, onun mutluluklarını izlemekten daha büyük keyif yok hayatta… Bugün en güzel günlerimizden biri… Oğlumuz büyüyor, yaş alıyor… Onunla bu günleri görmek yaşamdaki en büyük enerji kaynağı” dedi.