Ekonomi 30.03.2023 07:00

Yemeksepeti, MIXX Awards'ta 3 Altın Ödülle Göz Kamaştırdı

13. MIXX Awards Türkiye'nin parlayan yıldızı olan Yemeksepeti, "Köfteler Yarışıyor" ve Fevzi Kaan işbirliği projeleriyle toplamda 3 Altın ödül kazandı. Başarılı projeleriyle aldığı ödüllere yenilerini ekleyen Yemeksepeti, Türkiye'nin dijital reklamcılık sektöründe de önemli bir başarıya imza attı.
Yemeksepeti, MIXX Awards'ta 3 Altın Ödülle Göz Kamaştırdı

İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından düzenlenen MIXX Awards Türkiye'nin 13'üncü yılında ödüller sahiplerini buldu. Yemeksepeti, bu prestijli ödül programında toplamda 3 Altın ödülle dikkat çeken isim oldu.

Reklamların dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yenilikçilik, performans ve yaratıcılık kapsamında değerlendirilerek ödüllendirildiği yarışma kapsamında bu yıl 22 kategoride gerçekleşen 739 başvuru ve 431 kampanya arasından 162 başvuru ve 55 kampanya ödüllendirildi.

Dijital pazarlamada referans işler

Yemeksepeti, "Köfteler Yarışıyor" projesiyle "Influencer Pazarlaması" ve "Harekete Geçirme Kampanyaları" kategorilerinde 2 Altın ödül kazandı. Proje, Influencer Pazarlaması kategorisinde 52 proje arasından, Harekete Geçirme Kampanyaları kategorisinde ise 47 proje arasından seçilerek ödüle layık görüldü.

Ayrıca Yemeksepeti, Fevzi Kaan işbirliğiyle gerçekleştirilen projeleriyle "Doğal Reklamlar" kategorisinde de Altın ödül elde etti. Bu kategori, toplamda 21 projenin değerlendirmeye alındığı bir alan olarak öne çıktı.

Sosyal sorumluluk projesi de ödül aldı

Öte yandan Yemeksepeti, "Özel Gün İletişimi" kategorisinde "Bu bi ihtiyaç" adlı projesiyle 48 proje arasından sıyrılarak Bronz MIXX ödülünün de sahibi oldu. Bu başarısıyla Yemeksepeti, 13. MIXX Awards Türkiye ödül töreninde 2 sosyal medya projesiyle toplamda 3 Altın ödül kazanarak önemli bir başarıya imza attı.