Magazin 08.12.2018 02:00

Yeni Albümü İçin Son Viraja Geldi

Tekstil kariyerinden bir anda vazgeçip iş kadını kimliğinden sıyrılarak rotasını müziğe çeviren Laçin Özkan, ''Gidiyorum'' adlı parçasının ardından yeni albüm çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz aylarda ''Gidiyorum'' adlı single'ı ile müzik piyasasının dikkatlerini üzerinde toplamı başaran Özkan, ''zamana meydan okuyacak şarkılar'' mottosu ile hazırlıklarına başladığı y
Yeni Albümü İçin Son Viraja Geldi

Yeni albümü için son viraja geldi. Okumaları geçtiğimiz hafta tamamlanan yeni şarkılarını Zülfü Livaneli'den aldığı sürpriz bir şarkıyla taçlandıracağı öğrenilen Laçin Özkan, ''yoğun çalışma temposundan sıkılıp kendimi müziğe adadığımda çevremdeki herkes çok şaşırdı. Bugüne kadar ertelediğim bir çok şeyi hayata geçirmek için radikal kararlar almam gerekiyordu. Eğer bu çılgınlıksa evet biraz çılgın olduğumu söyleyebilirim. Yirmi yılı aşkın süre zarfında bu ülkenin ekonomisine ve tekstil sektörüne katkı yaptığımı düşünüyorum. Artık biraz da kendi ruhumun isteklerine hizmet etmek istiyorum.'' sözleri ile aldığı bu radikal karara açıklık getirdi.

2019 yılında müzik dünyası ile buluşacak olan albümün adına ise henüz karar vermediğini söyleyen Özkan, ''Haddimi aşıp ''iddialıyım, yıkıp geçeceğim, yer yerinden oynayacak'' diyemem ancak insanların dinlediklerinde kulağına hoş gelen, sözlerinde kendilerinden izler bulacakları besteler yapmak gibi kutsal bir vazifem olduğunu düşünüyorum.'' diyerek de mütevazi bir duruş sergiledi.