Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 27.07.2015 16:41

Yeni Dizisi Belli Oldu.

Yapımcılığını Aslan Film'in yaptığı, yönetmenliğini ise Deniz Akel'in üstlendiği, dünyaca ünlü sitcom dizisi Frasier'in yerli versiyonuyla yakında ekranlarda olacak. Amerika'da yayınlandığı 11 sezonda, '37 kez Emmy Ödülü'ne…
Yeni Dizisi Belli Oldu.

Yapımcılığını Aslan Film’in yaptığı, yönetmenliğini ise Deniz Akel’in üstlendiği, dünyaca ünlü sitcom dizisi Frasier’in yerli versiyonuyla yakında ekranlarda olacak.

Amerika’da yayınlandığı 11 sezonda, ‘37 kez Emmy Ödülü’ne layık görülen Fraiser dizisinin yerli adaptasyonun oyuncu kadrosuna Yetkin Dikinciler ve Salih Kalyon’un yanı sıra Mine Tugay da dahil oldu.

Psikiyatrist Dr. Frasier Crane’e Yetkin Dikinciler’in, Frasier’in emekli polis olan babası Martin Crane rolüne usta oyuncu Salih Kalyon’un hayat vereceği dizide, ünlü oyuncu Mine Tugay ise Roz Doyle karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Amerikan versiyonunda Peri Giplin’in canlandırdığı Roz Doyle karakteri,  Dr. Frasier’in talk şovunu sunduğu radyonun komik, fettan ve aşk hayatı bir hayli hareketli olan yapımcısı olarak biliniyor.