Magazin 19.09.2019 00:30

YENİ GRUPLARI EGO BİTİRİYOR

Özkan Uğur önceki gün Nişantaşı'ndaki bir poliklinik çıkışı objektiflere yansıdı. Grip olduğunu ve kontrol için Kulak Burun Boğaz servisine geldiğini söyleyen ünlü müzisyen "Grup olarak grip olduk doğrusunu söylemek gerekirse bana da Fuat'tan geçti" dedi.
YENİ GRUPLARI EGO BİTİRİYOR

 Kendisinin de rol aldığı Cem Yılmaz’ın Kara Komik Filmler serisinin ilkinin 18 Ekim’de vizyona gireceği için heyecanlı olduğunu anlatan Uğur, “Cem çok farklı ve güzel işler yapıyor beklentiler de farklı güzel olacak bence yine bir çizik attı. Gişe yine her zamanki gibi devam edecektir Cem’in filmleri çok kaliteli oluyor insanların da böyle değişik filmlere ihtiyacı var” diyerek ünlü komedyene övgüde bulundu.

Rap belli bir dönem devam eder

Son dönemde rap müziğin yükselişini “Teknoloji ilerledi rap müzikte belli bölümde, dünyada nasıl bir kısım müzisyenler, sevenler izliyorlar bu tür de ülkemizde de belli dönem devam edecektir” diye yorumlayan Özkan Uğur, Türkiye’deki müzik gruplarıyla ilgili soruya ise MFÖ’yü örnek gösterip “Grupların aralarındaki ego problemlerini halletmeleri lazım egolu olanları ikna edip beraberliklerini sürdürecekler, bizi örnek alabilirler. Koalisyon nasıl oluyor onu da görmeleri gerek 50’nci seneye giriyoruz neredeyse” şeklinde yanıt verdi.

Ayrılmıyoruz

Uğur, yakında 50’nci yılını kutlayacak olan MFÖ’nün sürekli ayrılarak dağılacağı haberlerinin hatırlatılmasına ise gülerek “Valla onlar bir türlü ayıramadılar ama biz ayrılmıyoruz hala devam ediyoruz sağlığımız yerinde oldukça da devam edeceğiz inşallah” dedi.