Magazin 26.02.2021 04:04 Güncelleme: 25.02.2021 22:44

Yeni imza yeni hedef

Başarılı sanatçı Bilal Sonses geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Yeni bir anlaşmaya imza attığı kendisine hatırlatılan Sonses, "Teşekkür ederim. Baba Medya ile yeni bir anlaşmaya imza attık.
Yeni imza yeni hedef

Anlaştığımız şirketin başında Türkiye'nin en genç yapımcısı Taha Ekingen bulunuyor. DMC çatısı altında çalışmaya devam edeceğiz ama Baba Medya sayesinde yurt dışında farklı kapılar açılacağını düşünüyoruz. İnşallah güzel işler yapacağız." dedi. Hayallerinin bir çoğunu gerçekleştirdiğini belirten Sonses, "Şimdi yurtdışından birileriyle görüşüyoruz" diyerek yeni hedefinin yurtdışı olduğunu belirtti. 

‘Bu kadar erken böyle bir sayıya ulaşmayı beklemiyordum’

Son şarkısınız 'Halbelkader'in YouTube'da 100 milyon görüntülenmeye ulaştı. Bilol Sonses YouTube kanalında abone sayınız 2 milyona yaklaştı oldu. Dijitalde ki bu başarınız hakkında neler hissediyorsunuz sorusuna, "Çok mutluyum. Yıldız Hanım'a ve dinleyicilere mahcup olmadığım için de ayrı bir keyifliyim. Böyle bir sayıya ulaşmayı bu kadar erken beklemiyordum. İnşallah üzerine koyarak ilerleyeceğiz" diyerek cevapladı. 

 ‘Acıdan besleniyorum’

Basın mensuplarının "Besteciler için düzenli bir ilişki yaşadığı zaman üretkenlikte zorlanabildikleri söyleniyor. Bu durum sizin de başınıza geldi mi?" sorusunu, "Bu durumun kişiye bağlı olduğunu düşünüyorum ama duygusal anlamda yaratıcılığı biraz etkileyebilir. Çünkü biraz da acıdan besleniyoruz" diyerek yanıtladı. Son olarak bir ilişkisinin olup olmadığı kendisine sorulan Sonses, "Şu anda yok. Bunlar kısmet işi. Şimdilik detay vermeden böyle söyleyebilirim" dedi.