Spor 25.11.2021 11:14

Yeni Malatyaspor Galatasaray karşısında galibiyete odaklandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Fransız sol kanat oyuncusu Mounir Chouiar, Galatasaray maçında sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istediklerini söyledi.
Yeni Malatyaspor Galatasaray karşısında galibiyete odaklandı

Malatya ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 28 Kasım Pazar günü Galatasaray'ı konuk edeceği maçın hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri'nde teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde sürdürdü.

Gazetecilere açıklama yapan Mounir Clouiar, geçen hafta oynadıkları ve 1-0 yenildikleri GZT Giresunspor maçında iyi mücadele ettiklerini, yaşadıkları şanssızlıklar nedeniyle karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Mounir, futbolun bir takım oyunu olduğunu hiçbir zaman kendisini burada yalnız hissetmediğini anlatarak, "Benim gibi yetenekli arkadaşlarım var burada. Aslında burada güçlerimizi birleştirip futbol ortaya koymak istiyoruz. Hiçbir zaman kendimi yalnız hissetmedim." dedi.

Bu hafta sahalarında Galatasaray ile karşılaşacaklarını anımsatan Mounir, şunları kaydetti:

"Aslında her maç zor. Ancak bunun yanı sıra hiçbir maç zor değil eğer ekip, takım olabilirsek. Her maçı kaybetme ve kazanma şansınız var. Biz yenen taraf olmak için uğraşacağız. Bu her takım için geçerli. Hiçbir maça farklı bir gözle bakmıyoruz. Diğer takımlara nasıl hazırlanıyorsak Galatasaray maçına da öyle hazırlanıp sahaya o motivasyonla çıkacağız."