Halkbank web
Ekonomi 17.01.2022 07:00

Yerli sesli kitap platformu Dinlebi, Patika'yı satın aldı

Geçtiğimiz aylarda ikinci yatırım turunu tamamlayan yerli sesli içerik platformu Dinlebi, 200 bin kullanıcılı meditasyon uygulaması Patika'yı satın aldığını duyurdu.
Yerli sesli kitap platformu Dinlebi, Patika'yı satın aldı

Türkiye’nin en büyük yerli sesli kitap platformu Dinlebi hızlı büyümesini sürdürüyor. Beğenilen meditasyon uygulaması Patika’yı satın alan Dinlebi, uygulama içine eklenecek olan meditasyon içerikleriyle birlikte kullanıcılarına sunduğu deneyimi zenginleştirecek.

Rüya Candemir ve Kemal Göztepe tarafından 2017 yılında kurulan ve geliştirilen “Patika: Kolay Meditasyon” uygulaması; akredite mindfulness eğitmeni “Selin Ilgaz Lefilleul” tarafından MBSR’a (Mindfulness Based Stress Reduction - Mindfulness Temelli Stres Azaltma) programı temel alınarak hazırlanmış 200’e yakın meditasyon kaydı barındırıyor. Uyku, odaklanma, motivasyon, stres gibi farklı başlıklarda çok sayıda paketten oluşan meditasyon içeriklerine ve günün farklı anlarında pratik edilebilen tekil meditasyonlara kısa bir süre içinde Dinlebi uygulaması üzerinden erişilebilecek.

Daha önce Patika uygulamasına üye olan kullanıcılar sahip olduğu hakları Dinlebi üzerinden kullanmaya devam edebilecekler. Dinlebi’ye geçiş yapan kullanıcılar, meditasyon içeriklerine ek olarak, abone ve yerli içerik sayısında Türkiye’nin en büyük yerli sesli kitap platformu olan Dinlebi’nin 2000’den fazla sesli kitabı barındıran arşivine de avantajlı olarak erişebilecekler.

Dinlebi uygulaması, çok yakında platforma eklenecek olan çoklu dil seçenekleri ve farklı içerik türleri ile kullanıcılarına sunduğu içeriği çeşitlendirmeye devam edecek.