Magazin 14.06.2019 00:30

Yıldız Tilbe'den şiir sürprizi

Türk pop müziğine yön veren isimlerden Yıldız Tilbe, son yıllardaki en kült çalışması "Şivesi Sensin Aşkın"a yaptığı aranjeyle dikkatleri üzerine çeken DJ Serdar Ayyıldız'la çok ses getirecek yeni bir işbirliğine imza attı.
Yıldız Tilbe'den  şiir sürprizi

Tilbe, Ayyıldız’ın hazırlıklarını sürdürdüğü proje albümü “King of İstanbul” için kariyerinde ilk kez şiir seslendirdi.

HEMEN PAYLAŞALIM!”

Yıldız Tilbe, kendi yazdığı “Korktum Deseydin” adlı şiiri, Serdar Ayyıldız’ın bestelediği duygusal müzik eşliğinde okudu ve ortaya arşivlik bir çalışma çıktı. Serdar Ayyıldız proje albümünü çıkarmak için gün sayarken, Yıldız Tilbe çok beğendiği eseri müzikseverlerle buluşturmak için beklemek istemedi. “Çok sabırsızlanıyorum, herkes hemen dinlesin istiyorum” diyen Tilbe’nin ricası üzerine Ayyıldız şiiri YouTube kanalından paylaştı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM REKORU KIRDI

“Korktum Deseydin”, henüz tamamlanmamış olmasına rağmen, YouTube’da paylaşıma açıldığı andan itibaren büyük ilgi gördü. Beğeni toplayan eser, Twitter ve Instagram’da da paylaşım rekorları kırdı.

KLİP KİLYOS’TA ÇEKİLDİ

Sevenlerine klip sözü de veren Yıldız Tilbe ve Serdar Ayyıldız, çok beklemeden harekete geçti. İki sanatçı, klip için geçtiğimiz gün Kilyos’ta kamera karşısına geçti. Yönetmen koltuğunda Alişan Günay Yıldırım’ın oturduğu klibin çekimleri, 30 kişilik bir ekiple Milyon Beach’te yapıldı. Video klip, Arpej Müzik etiketiyle NetD’de yayınlanacak. “King of İstanbul” da klipten 1 ay sonra raflardaki yerini alacak.