Magazin 15.09.2021 04:17 Güncelleme: 14.09.2021 22:32

YILLAR SONRA BULUŞTULAR

Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen Didem Taslan ve İlgi Gövsa, uzun bir aradan sonra buluştular. İlgi Gövsa marka danışmanlığını yaptığı yeni mekanı Efrouz'da yakın dostu Didem Taslan'ı açılıştan önce özel misafir etti.
YILLAR SONRA BULUŞTULAR

Geceye yeni sahiplendiği köpeği Joker ile birlikte gelen Taslan,  mekanın birbirinden leziz mezelerinin tadına baktı. Adana’da arkadaşının kullandığı arabanın kaza yapmasıyla ölümden döndüğünü belirten Taslan, “Hava yastığı patlayınca her yerimde yanıklar oluştu. Belim ve ayaklarım darbeden dolayı zedelenme yaşamış. Daha yeni kendimi toparlamaya çalışıyorum” dedi.

Joker evladım oldu

Evde bir köpeği olmasına rağmen Joker’i evlatlık aldığını ifade eden Taslan, “Çocuğum hiç olmadı ama Joker benim için bir köpek değil evlat gibi oldu. Çok uysal, zeki ve insanlarla iyi iletişim kuran bir köpek. Bu pandemide hayatıma çok iyi geldi” diye konuştu. Hayvanlara düşkünlüğüyle bilinen Gövsa da, Joker ile çok iyi anlaştı. Minik köpek adeta Gövsa’yı öpücüklere boğdu. Yıllardır dostlukları devam eden iki güzel, keyifli anlarını çekerek takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.