Magazin 18.04.2019 00:30

"Yorulmasaydım sahnenin tozunu atardım"

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da hayranlarıyla buluştu. "Sana Şarkı Söylerim" parçasıyla performansına giriş yapan Tilbe sevilen şarkılarını ardı ardına seslendirdi.
"Yorulmasaydım sahnenin tozunu atardım"

Jolly Joker'i dolduran bin beş yüz seveni "Vazgeçtim" şarkısında ünlü şarkıcı'ya eşlik etti. Dev koro eşliğinde şarkılarını söyleyen Tilbe muhteşem ses performansının yanı sıra dansıyla da dikkatleri üzerine çekti. Gece boyunca bir an olsun yerinde durmayan sanatçı "Yorulmasaydım sahnenin tozunu atardım." sözleriyle herkesi tebessüm ettirdi. Yaz aylarında Jolly Joker Alaçatı sahnesinde olacağını da şimdiden müjdeleyen Tilbe ''Bu yaz bambaşka olacak. Alaçatı sahnesinde bambaşka bir Yıldız görecekseniz. Sürprizlerime bayılacaksınız. İnanmazsanız gelin görün.'' sözleriyle tebessümleri kahkahalara çevirerek geceye arı bir renk kattı.

Yaklaşık olarak iki saatlik performansının sonlarında oyun havalarıyla herkesi ayağa kaldıran Tilbe "Diyarbekir Yolları" ve "Hayatı Tespih Yapmışım" şarkılarının ardından alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde performansını noktaladı.