Magazin 26.09.2021 04:31

YÜKSEK SADAKAT ŞARKILARIYLA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Rock müziğinin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat, Kerki Solfej organizasyonuyla gerçekleşen TİKTAK'la Park Et Seyret konserleri kapsamında Yenikapı'da hayranlarının karşısına çıktı.
YÜKSEK SADAKAT ŞARKILARIYLA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Hayranlarına 7 Yıl Aradan Sonra Yeni Albüm Sürprizi

Yenikapı Açıkhava Gösteri Merkezi’nde konser alanını dolduran misafirlerine müzik ziyafeti sunan grup, doyasıya eğlendirdi. Grubun vokalisti Kenan Vural: “Pandemide sahnelerde çalamadığımız günlerde tüm eforumuzu yeni şarkılarımızı yapmaya ayırdık. Bugün burada 7 yıl sonra 5. stüdyo albümümüz olan ‘Rengarenk’le karşınızdayız. Yeni albümümüzdeki şarkılarımızı ilk kez arabalı konserde sizler için seslendiriyoruz.” diyerek ‘Öksüz Yel’ ve ‘Rengarenk’ şarkılarını hayranlarının beğenisine sundu.

Grup, dillere destan olan 'Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer', 'Aşk Durdukça', 'Fener', 'Haydi Gel İçelim' gibi şarkılarını kendisini izlemeye gelen sevenleriyle bir ağızdan seslendirerek hafızalarda iz bırakacak bir akşam yaşattı. Yüksek Sadakat şarkılarına gece boyunca eşlik eden seyirciler doyasıya dans ederek keyifli anlar yaşadılar.