Türkiye - Gündem 21.11.2018 13:00 Güncelleme: 21.11.2018 13:15

Zekai Kafaoğlu: Edremit'i Alacağız Başka Yolu Yok

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı'nın vefa yemeğinde konuştu, "31 Mart'ta 20 ilçeyi alacağız" dedi
Zekai Kafaoğlu: Edremit'i Alacağız Başka Yolu Yok

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “İlçe Danışma Meclisi ve Vefa Yemeği” toplantısı partililerin büyük bir katılımı ile yapıldı. 

Toplantıya, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, ilçe belediye başkan aday adayları, eski ilçe teşkilat başkanları, basın mensupları ve partililer katıldı.
İlçe Başkanı Hakan Duman’ın açılış konuşmasından sonra, kurucu ilçe başkanı Özkan Kostak konuştu. Ardından ise AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, “Bu inanç gösterdi ki, Edremit'te zafere yürüyeceğiz. Yeter ki Allah birliğimizi bozmasın. Salonu hınca hınç dolduran tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”dedi.

Ardından kürsüye gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’da, “Balıkesir’de yüreklerimizi gönüllerimizi birleştiriyoruz, sevgilerimizi, sevdalarımızı birleştiriyoruz. 24 Haziran da Balıkesir şahlandı ve 5 milletvekili çıkardıysak, yine 31 Mart’ta 20 ilçesi ve büyükşehirle yine başaracağımıza yürekten inanıyorum. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımız, bize inandı, güvendi. Güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Balıkesir Türkiye olalım. Hani bir slogan vardır, ‘Bu maçı alacağız, başka yolu yok’ diye, Edremit’i alacağız, başka yolu yok. Edremit’in en büyük salonuna sığamıyoruz. İşte bu bir sevda, bu bir aşk” dedi. Türkiye’de belediyeciliğin değiştiğini ifade eden Başkan Kafaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Eskiden ideolojik belediyecilik vardı. AK Parti ile hizmet belediyeciliği, sosyal belediyecilik, katılımcı belediyecilik ve çevreye duyarlı belediyecilik anlayışı geldi. Şimdi de gönül belediyeciliği seferberliği başlatıyoruz. Sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayacağız.”