Magazin 14.07.2019 00:30

ZEYNEP BASTIK KALABALIK KARŞISINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Konserine Anıl Piyancı ile birlikte "Bırakman Doğru Mu?" şarkısıyla düet yaparak başlayan Zeynep Bastık, seyircileri selamladı. Konserin ilk bölümünde beyaz askılı mini elbisesiyle çıkan genç şarkıcının güzelliği de dikkatlerden kaçmadı.
ZEYNEP BASTIK KALABALIK KARŞISINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Performansına gelen iki bin altı yüz kişi ile Jolly Joker Alaçatı'da sezon rekorunu kırdı. İlk şarkının ardından kısa süreli şok yaşayan genç şarkıcı Zeynep Bastık "Bu kadar kalabalık olmasını beklemiyordum. Beni dinlemeye gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar kalabalığa şarkı söyleyeceğim için çok mutluyum ve biraz da heyecanlıyım." diyerek duygusal anlar yaşadı. Konseri sırasında göz yaşlarını da tutamayan Bastık hit şarkılarını art arda seslendirerek performansının ilk yarısını sonlandırdı.

Konserin ikinci yarısında yine beyaz uyumuyla sahneye çıkan Zeynep Bastık ünlü rapçi Ezel'in şarkısına cover olan "Felaket" şarkısını seslendirdi. "Şarkıcı olmasaydım dansçı olurdum" sözleriyle kendisini dinlemeye gelenleri dans etmeye davet eden Zeynep Bastık ses performansının yanı sıra dans şovuyla da müzikseverlerin beğenisini topladı.

Konserini youtube'da hit olmuş parçalarından "Gözyaşlarım Anlatır" şarkısıyla sonlandıran Zeynep Bastık, kalabalık karşısında kendisini tutamayarak bisler yaptı. İki saatlik konserini kırk beş dakika daha uzatan Zeynep Bastık seyircilerin kalbinde taht kurarken sahneden alkışlar eşliğinde ayrıldı.