Magazin 25.05.2019 00:30

Zeynep ölecek mi?

Ay Yapım'ın Show TV'de Perşembe akşamları yayınlanan, haftaya (30 Mayıs) 'final' bölümüyle ekrana gelecek olan 'Çarpışma' dizisinin dün akşamki 23. bölümü de heyecan dolu anlara sahne oldu.
Zeynep ölecek mi?

 Cansız’ın Zeynep’ten sonra Kadir’i de bombalı ölüm tuzağının içine çektiği ve onları ölümle yüz yüze bıraktığı, bölüm finalinde de; Cansız’ın Zeynep’i sırtından bıçakladığı bölümü ‘Çarpışma’ tutkunları yine nefes nefese izledi.

 Çarpışma #yaşayacağız etiketiyle yine sosyal medyanın zirvesinde yer aldı!

 ‘Çarpışma’, sosyal medyada da uzun süre konuşuldu ve bu hafta da zirvede yer aldı. Diziyle ilgili 93 bin tweet atıldı. ‘Çarpışma’ #yaşayacağız etiketi ile Twitter’da Türkiye'de 7 saat 30 dakika, #çarpışma etiketi ise 4 saat 40 dakika TT listesinde kaldı. ‘Çarpışma’, 23. bölümüyle; ABC1’de yüzde 2.45 rating ve yüzde 6.56 izlenme payı, AB’de yüzde 2.59 rating ve yüzde 7.76 izlenme payı, Total’de ise yüzde 1.85 rating ve yüzde 5.04 izlenme payı elde etti.

‘Çarpışma’ hafızalardan silinmeyecek ‘final’ bölümü ile ekrana veda edecek!

 Kadir, Zeynep, Cemre, Kerem ve Veli’nin hikâyeleri nasıl sona erecek? Kadir ve Cansız hesaplaşması nasıl bitecek? Çarpışma büyük sürprizlerle dolu ‘final’ bölümü ile Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek.

 Kadir, Veli’yi vurmadı!

Kadir’in tetiği çekmekte tereddüt ettiğini gören Veli, yaptığı kötülükleri hatırlatarak kendisini öldürmesi için Kadir’i kışkırttı. Kadir kontrolünü tamamen kaybetmek üzereyken içeriye Tayfun ve Akif girdi. Kadir bu anda hedefine yeniden Cansız’ı aldı. Cansız, Kadir’i Zeynep’in yanına götürmeye karar verdi.

 Kadir de ölüm tuzağına düştü!

 Kadir ve Cansız hızla Zeynep’in yanına geldiler. Cansız, imha edilmesi öylesine zor bir bomba düzeneği hazırlamıştı ki, Zeynep’ten sonra Kadir de Cansız’ın ölüm tuzağının içine düştü. Kadir, Zeynep’in telkinleri ile Cansız’ı öldürmedi ve Cansız kaçtı. Bomba imha ekipleri geldi ama düzeneğe müdahale edemediler. Kurtulmaları mucizelere kalan Kadir ve Zeynep el ele ölüme yürüdü. Kabloyu kestiler, büyük bir şans eseri bomba patlamadı. Kadir ve Zeynep böylece mutlak bir ölümden döndü.