Spor 02.11.2018 16:27

Zirve İçin Kritik Maç

Kasımpaşa ve Antalyaspor, çıkışlarını sürdürmek için karşı karşıya gelecek.
Zirve İçin Kritik Maç

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa, yarın saat 13.30'da, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk edecek. Kasımpaşa, geçtiğimiz 10 haftanın sonunda 19 puan ve +7 averajla ikinci sırada yer alıyor. Antalyaspor ise, 17 puanla beşinci sırada bulunuyor. 

ZİRVEYİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Sezona Kemal Özdeş yönetiminde iyi bir başlangıç yapmasına karşın, daha sonra üst üste 3 maç kaybeden Kasımpaşa, teknik direktör değişikliğine gitti ve deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli'yi getirdi. 

Bahriyeliler, Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı 3 maçta 7 puan topladı. İstanbul ekibi, bu süreçte, sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 3-1 ve Akhisarspor'u 5-0 yenerken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Kasımpaşa, Antalyaspor karşısında alacaığı galibiyetin yanı sıra, Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in puan kaybı yaşaması durumunda, 6 hafta sonra yeniden liderlik koltuğuna oturacak.

Öte yandan Antalyaspor, kritik maçlarda topladığı puanlarla zirve takibini sürdürüyor. Lider Medipol Başakşehir ile arasında 4 puan fark bulunan Akrepler, Kasımpaşa deplasmanından almak istediği 3 puan ile kendini ilk 4 içine atıp, ilerleyen haftalarda liderliğe çıkmanın peşinde. 

ANTALYASPOR'UN ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR

Kasımpaşa ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 15. kez karşılaşacak. Geride kalan 14 maçta Antalyaspor'un 8, Kasımpaşa'nın 2 galibiyeti bulunuyor. 4 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Antalyaspor 26, Kasımpaşa 17 gol kaydetti.

Antalyaspor'un Kasımpaşa deplasmanındaki performansı da gayet iyi. Zira Akrepler, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 7 Kasımpaşa deplasmanından 3 galibiyet ve 2 beraberlik çıkardı ve 2 kez kaybetti. Akdeniz ekibi, bu maçlarda 13 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü. Ayrıca Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de, Kasımpaşa ile oynadığı son 4 maçından da galip ayrıldı.