Magazin 23.05.2019 00:30 Güncelleme: 22.05.2019 23:48

"Zor Beğenirim"

"Zor Beğenirim"

Başarılı sanatçı Nazan Şoray, geçtiğimiz günlerde Serhat Tekin'in hazırlayıp, sunduğu Serhat'la Kayıttayız programında verdiği cesur ve iddialı yanıtlar ile dikkatleri üzerine çekti.

Son teklisi İçimde Fırtınalar ile beğeni toplayan sanatçı, Hal Hal şarkısını tekrar yorumlayacağının müjdesini de programda verdi.

Serhat Tekin'in şarkıcılık ve oyunculuk kimliği ile ilgili keyfine göre takılan bir kadın imajınız var yorumu üzerine,:''Kimseye müdanam yok. İstemezsem yapmam ama ben işimi çok seviyorum. Hayatta başka bildiğim şeylerin arasında en çok bu işi seviyorum. Ben hayatı sahnede geçmiş bir insanım. Gecede 3 sahne yaptığımı biliyorum.'' dedi.

''Saygısızlığa ve kalitesizliğe tahammülüm yok''

Dışarıdan sert bir mizacı olduğunu dile getiren Serhat Tekin'e, aslında göründüğü gibi sert olmadığını fakat saygısızlığa ve kalitesizliğe tahammülü olmadığını dile getiren sanatçı, hakkında bir çok şeyin yanlış bilindiğini ve hatta birçok şehir efsanesinin dolaştığını programda açıkladı.

Birçok konuda zor beğendiğini söyleyen Nazan Şoray, ilişkilerinde dürüstlüğün çok önemli olduğunu ve kendisini en çok mutlu eden duygunun şefkat olduğunun açıklamasını da yaptı.

Evlilikten korktuğunu da söyleyen sanatçı:''Evlilik sorumluluk isteyen bir kurum. Bana göre evlenirsem bir daha ayrılmamam lazım. Bir sürü insan evlenip ayrılıyor hiçbir şey olmuyor ama ben öyle değilim.'' dedi.