Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem 17.09.2018 14:33

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Ve Seğmenler Pazar Yeri Açılıyor

Gölbaşı Belediyesi'nin önemli projelerinden olan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi ve Seğmenler Pazar Yeri'nin  resmi açılış töreni 22 Eylül saat 17.00'da yapılacak.
Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Ve Seğmenler Pazar Yeri Açılıyor

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir açılış töreni ile Ankara’nın en büyük parklarından olan Gölbaşı Şehir Parkı’nın açılışını yapan Gölbaşı Belediyesi 22 Eylül saat 17.00’da, yine önemli projelerinden olan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi ve Seğmenler Pazar Yeri’nin  resmi açılış törenini gerçekleştirecek.Açılış töreni etkinlikleri kapsamında Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda saat 19.30’da Aysel Yakupoğlu ve Mustafa Taş konser verecek.

ZÜBEYDE HANIM KÜLTÜR MERKEZİ

Sosyal iletişimi güçlendirecek, her yaştan semt sakinin farklı nedenlerle ziyaret etmek isteyeceği bir merkez olarak tasarlanan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi iki kattan oluşuyor. Projenin  birinci katında yedi adet dijital ekranlı, tam donanımlı derslik bulunuyor. Projenin birinci katında sahnesi, akustik duvar ve tavanlarına ek olarak teknik donanımlarıyla son derece modern, çok amaçlı bir salon yer alıyor.

Projenin ikinci katında ise  akustik duvar ve tavanlarına ek olarak teknik donanımlarıyla son derece modern, çok amaçlı bir salon yer alıyor. İnsanların vakitlerini hoşça geçirebileceği sosyal tesisin içerisinde zabıta merkezi, beyaz masa, engelliler merkezi, 7 adet digital ekranlı tam donanımlı derslik, paylaşım noktası ile kadın ve erkek mescit alanları yer alıyor.   

MODERN PAZAR YERİ

Gölbaşı Belediyesi tarafından geçtiğimiz Nisan ayında faaliyete açılan Seğmenler Pazar yeri ise modern yapısı ve , 200 araçlık kapalı otoparkı ile  dikkat çekiyor. 4078 m² alan üzerine inşa edilen Seğmenler Kapalı Pazar yeri, Pazarcı esnafının ve vatandaşların tüm ihtiyaçları düşünülerek projelendirilenmiş. Pazar Yeri ayrıca, modern yapısıyla  bölge halkının pazar ihtiyacını daha hijyenik bir ortamda karşılamasına imkan sunuyor.