Vakıf Katılım web
Magazin 27.01.2020 00:30 Güncelleme: 26.01.2020 22:00

ZÜLFÜ LİVANELİ İLE SEVDALIM HAYAT EKİBİNDEN ELAZIĞ VE MALATYA'YA DESTEK

Dün akşam Volkswagen Arena'da gerçekleşen Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat konserinde, binlerce kişi Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için seferber oldu.
ZÜLFÜ LİVANELİ İLE SEVDALIM HAYAT EKİBİNDEN ELAZIĞ VE MALATYA'YA DESTEK

Kerki Solfej’in sosyal medya hesaplarından konserden birkaç saat önce duyurduğu yardım çağrısına konseri dinlemeye gelen konuklar da kayıtsız kalmadı. Elazığ ve Malatya için toplanan yardımlar gecenin sonunda Kadıköy Belediyesi’ne teslim edildi.

Zülfü Livaneli, Rengim Gökmen ve Sevdalım Hayat ekibi başta olmak üzere Volkswagen Arena’ya gelen hemen herkes Elazığ ve Malatya için yardımda bulundu. Yardımsever dinleyiciler mont, atkı-bere-eldiven, bot, battaniye ve bebek bezi ağırlıkta olmak üzere depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağladı.

BÖYLEDİR BİZİM SEVDAMIZ...

Zülfü Livaneli ve Rengim Gökmen, konsere Elazığ ve Malatya’da yaşanan acı kayıplarımızı anarak, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini dile getirerek ve hayatını yitirenler anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Zülfü Livaneli, “ Rengim Hoca'da söyledi. Hepimizin yüreği kanıyor ancak burada bu gece hep beraber böyle güzel bir şeye vesile olmak, kamyonları aşan desteklerinizi görmek çok güzel. Böyledir bizim sevdamız.” diyerek teşekkür etti.

--