​05 OCAK 2018, CUMA

Dolunay KARACA 05 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün Ay, Başak burcuna geçiş yapıyor.

Bugün Ay, Başak burcuna geçiş yapıyor. Eleştirel, titiz, hijyen ve temizlik konularında detaycıyız. Evimizdeysek, eşya ve dolap düzenlemeleri yapmak; istenmeyen, giyilmeyen eşyaları ayıklamak için uygun bir gün. Dışarda ise doğayla iç içe olmak, toprak işleri, temiz hava, hafif bir yürüyüş sindirim sistemimizi ve bağışıklığımızı destekleyici hareketler, şifacılık yönümüz ağır basabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün yaşça büyük birilerinden yardım görebilir onlar tarafından desteklenebilirsiniz. Sosyal statü olarak gelişebileceğiniz durumlar söz konusu olacak. İşlerinizi en iyi şekilde organize edebileceksiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, oldukça hareketli bir gün, tembelliğe pek izin yok, önemli haberlerin alınıp verildiği, işlerinizi düzenlemeye koymak açısından aktif bir gündesiniz. Kendinizi hazır ve dikkatli hissederek, önemli konuşmalar yapacağınız bir süreç.

İKİZLER: Sevgili İkizler, aynı anda birden fazla işle uğraşmak isteyebilir, girişimlerinizi sürdürmek için kararlılık gösterebilirsiniz. Bugün partnerinizle aranıza kurallar koymadan yaşamaya çalışın, her şeyi olduğu kadar kabul edin.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, gerçekleri öğrenmek için büyük bir tutku ve hırs oluşabilir içinizde, maji ve okült konulara ilgi duyabilir, eşinizin maddi durumuyla ilgili gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Sözlerinizle kalp kırmamaya özen göstermelisiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, yaşamınızda temizlemek ve düzenlemek istediğiniz şeylerle ilgilenebilirsiniz. Duygulardan çok akılla ve mantıkla hareket edeceğiniz bir gün. Her şeyi kontrol etmeye çalışmaktansa, çevrenizdeki insanları teşvik edici rol oynamak daha etkili sonuçlar verecektir.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, işlerinizi analiz etmek, mükemmelleştirmek ve detayların içinde kaybolmak bugünün öne çıkan vurgusu sizler için. Sağlık ve hijyen konuları, bunun yanı sıra partnerinize olan ilginiz de artış var. Size her yönden uygun olmasa da, sizi tamamladığını düşünüyorsunuz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, duygusal olarak abartılara açık bir gündesiniz. Birden fazla ilgi alanınız var bu aralar, hangisine yoğunlaşacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ödem atmak için bol su içmelisiniz. Spor ve diyetle tekrar aranızı düzeltmelisiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, güne biraz öfkeli ve gergin başlayacağınız bugün, işlerinizi halletmek için çalışanlarınızla aranızda uyumsuzluklar olabilir. Bunları halletmekle uğraşırken, sevdiğiniz birinden alacağınız bir telefon keyfinizi yerine getiriyor.

YAY: Sevgili Yaylar, bazı şeyler sizin için alışkanlık olmuş, gerçek sevgi ile alışkanlığı ayırt etmeniz gerekiyor. Kariyer olarak hırslısınız, başarı size çok yakın fakat aile içi konular gündeminizden düşmüyor. İkisi arasında denge kurmalısınız.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, düşüncelerinizi karmaşıklığa düşmeden net bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Açık ve net bir iletişim tarzı kurmak için çaba göstermeniz gerekiyor. Yanlış anlaşılmaya ve yanılgılara müsait bir gün. İş ve aşk konularında güzel haberleriniz var.

KOVA: Sevgili Kovalar, parasal konularda tecrübelerinize güvenerek hareket etmek size iyi gelecektir. Hayatınızda radikal değişiklikler yapmak açısından uygun bir günde değilsiniz. Özgür bakış açınız çevrenizdeki kişilerce marjinal olarak tanımlanabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, güne mutlu ve keyifli başlayabilir, işlerinizi istediğiniz şekilde planlayabilirsiniz. Özel işleriniz ve kişisel bakımınızla ilgilenebilir, çevrenizde gelişen olaylara yardımsever bakış açınızla destek olabilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız haberler var.