​09 OCAK 2018, SALI

Dolunay KARACA 09 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Terazi burcunda devam ediyor hareketine.

Ay, Terazi burcunda devam ediyor hareketine. Abartılara açık bir gündeyiz, pek çok kare ve karşıt açı var gökyüzünde yani zorlayıcı açılar çoğunlukta fedakarlık yapmak çok güzel fakat kendimizi feda etmemeliyiz; yaratıcılığımızı kullanmak, çalıştığımız konularda verimliliği arttırmak, gelecekle ilgili güzel hayaller kurmak; özellikle olabilme ihtimali yüksek hayaller, bizi mutluluğa erdirebilir bugün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün beklenmedik para çıkışlarınız olabilir, ev ve aile konularıyla ilgili ödemeler, kredi, vergi, faiz gibi para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortaklaşa işlerle ilgili ise para getirileri olacaktır. Ortak işlere girişmeniz daha verimli sonuçlar getirebilir.

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün kalbiniz eşiniz veya sevdiğiniz kimse ile gerginlik ve tartışma yaşamaktan kaçınmalısınız. Onun istekleri doğrultusunda hareket etmelisiniz. 

İKİZLER: Sevgili İkizler, bugün ayın durumu sizin sağlık hanenizde istenmeyen durumlara işaret edebilir. İş ortamınızla veya çalışma ortamınızla da alakalı olarak birtakım gerginlikler ve sinirsel bozukluklar yaşayabilirsiniz. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sizin için bu tutulma çocuklarınızla ilgili bir karar almaya itebilir sizi. Aşk ve sevgi konularında da dikkat etmeniz gereken bir gün olacaktır. Ummadığınız bir ilişki bitebilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ev aile konuları gündeminizde, onlarla ilgilenmek, belki evinizde bir takım değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gün. Ebeveynlerinizin ihtiyaçlarını unutmamalı, onları kollamalı ve desteklemelisiniz. Zira bugün ayın hali sizin aile hayatınızı etkiliyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, iletişim yönünüz kuvvetli ve bu insanlarla iyi diyaloglar kurmanızı sağlıyor. Dostluk ve arkadaşlık temalarının vurgu kazanacağı bir gün. Bugün Ay sizin yakın çevrenizde istemediğiniz bir durumu ortaya çıkarabilir.

TERAZİ : Sevgili Teraziler, bugün kendiniz için para harcamaktan çekinmeyeceğiniz bir gün olacak, düşünmeden para harcayabilir ve bundan daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz. Bugünkü Ay sizin para hanenizde gerçekleşiyor ve sizi maddi konularda zorlu durumlara sokabilir.

AKREP: Sevgili Akrepler, duygularınızla hareket edip, sezgilerinize güveneceğiniz bir gündesiniz. Bir şeyleri değiştirmek isteyeceksiniz. Bugün Ay sizin burcunuzda hareket ediyor. Bir şeyi bırakmak ve bitirmek isteyebilirsiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, ayın Akrepte olduğu bugün sizin için biraz izole olma ve dinlenme günü aslında. Kendi kabuğunuza çekilip biraz yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Geçmişe takılı yaşamak Ay etkisi olacak bugün.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, arkadaşlarınızla yapacağınız ortak çalışmalarda bir takım gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ay bugün ve sizi arkadaşlık konularında etkileyecek. Bu alanda dikkat etmeniz gereken kişiler olabilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, iş yerinizde bir takım gerginlik ve stres yaratan durumlar yaşayabilirsiniz. Sabit ve takıntılı düşüncelerden uzak durmalısınız. Ay sizin kariyer alanınızı etkileyecek ve iş değişikliği söz konusu olabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, eşinizin ailesiyle daha fazla vakit geçirmek ve kırıldığınız, üzüldüğünüz konuları yüz yüze konuşmak için ideal bir gün. Bugün Ay sizi bu alanda uyarıyor. Bir takım bitişler ve kopuşlar yaşamamaya dikkat etmelisiniz.