1 AĞUSTOS 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 01 Ağu 2021

Dilek AYGEN
Haftaya keyif ve huzurla başlıyoruz.

Haftaya keyif ve huzurla başlıyoruz. Maddi konular önemli olacaktır. Ay pazartesi günü sabah saatlerinde boşlukta olacağı için önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakmalıyız. Pazartesi öğleden sonradan perşembe gününün ilk dakikalarına kadar hem fiziksel hem zihinsel hareketli olacağız. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Duygusal iniş çıkışlar yaşasakta her şeyi mantık çerçevesinde halledeceğiz. Yakınlarımız, iletişimsel konular önemli olacak. Daha sonra duygusallığımız artacak. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz, vatanımız ön planda olacak. Hem duygusal hem maddi güvenceler isteyeceğiz. Yuvamızda, kalbimizde olmak bizleri güvende hissettirecektir. Hafta sonu yaşam enerjimiz artacak. Beğenilmek, alkışlanmak önemli olacak. Aşk, eğlence, çocuklar, yaratıcı işler, spekülatif kazançlar ön planda olacak.
8 Ağustos pazar günü Aslan burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniaylar taze enerjilerdir. Yeni başlangıçlardır. Aslan burcunda olduğundan özgüvenimizi arttıracak, bizi mutlu edecek aktivitelerle ilgileneceğiz. İçimizdeki çocuğun isteklerine göre başlangıçlar yapacağız. Ruhsal ve bedensel olarak canlı ve enerjik hissedeceğiz.

Sevgili Koçlar; bu hafta başı iletişim trafiğiniz fazla olacak. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Hafta ortası evinizle, ailenizle, sevdiğiniz insanlarla ilgileneceksiniz. Aslan burcundaki yeniay sizlere yeni bir aşk getirecek. Var olan aşıkında sorunlar varsa yeni kararlar alacaksınız. Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Sanat, sporla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız.

Sevgili Boğalar; haftaya kendi isteklerinize odaklanarak başlasanız da parasal konular önemli olacak. Parayla ilgili, kazançlarınızla ve yatırımlarınızla ilgili hızlı gelişmeler olacak. Hafta ortası yakınlarınızla, kardeşlerinizle ilgili duygusal hassaslıklar olacak. Aslan burcundaki yeniay sizlere ev, aile, babanızla ilgili yeni kararlar aldıracak. Ev alabilirsiniz.

Sevgili İkizler; haftanın ilk gününe düşük enerjiyle başlıyorsunuz. Ama hemen toparlanıyorsunuz. Kendi isteklerinize göre hareket edeceksiniz. Hayatınız hızlanacak. Hafta ortası parasal konularda hassasiyetler olabilir. Aslan burcundaki yeniay yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, akrabalarınızla yeni kararlar alacaksınız. İletişimsel konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız.

Sevgili Yengeçler; hafta başı enerjiniz düşük olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta ortası canlanıyorsunuz. Kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Maddi konulara dikkat edin. Aslan burcundaki yeniay parasal konularda yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; haftaya arkadaşlarınızla sosyalleşerek başlıyorsunuz. İş toplantılarına, davet ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Hafta ortası enerjiniz düşük olacak. Hem beden hem ruh sağlığınıza dikkat edin. Burcunuzda yeniay meydana geliyor. Hayatınızla ilgili her tür başlangıç yapabilirsiniz. Kendi isteklerinize göre daha eğlenceli daha özgüvenli kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Başaklar; haftaya hızlı bir giriş yapıyorsunuz. İş, kariyer, annenizle ilgili konular devrede olacak. Hafta ortası arkadaşlarınız, işten kazançlarınız, umutlarınızla ilgili daha hassas olacaksınız. Aslan burcundaki yeniay sizlerin kontrolünüz dışında olacak. Yeni başlangıçlar için kararlar alın. Ama eyleme daha sonra geçin. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Teraziler; haftaya gezmek, tozmak isteğiyle başlıyorsunuz. Yabancılardan, az tanıdığınız insanlarla iletişim trafiğiniz fazla olacak. Hafta ortası iş, kariyer, annenizle ilgili konularda hassasiyetler olacaktır. Duygusal anlamda zorlanabilirsiniz. Aslan burcundaki yeniay yeni çevrelere girmenizi sağlayacak. İşten kazançlarınızla, arkadaşlarınızla, hayallerinizle , gelecekle ilgili yeni kararlar alacaksınız.

Sevgili Akrepler; haftaya parasal konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Alacaklarınızda ve ödemelerinizde hızlı gelişmeler olacak. Hafta ortası uzak yerlere tatile gidebilirsiniz. Veya çok istediğiniz bir eğitime, seminere katılabilirsiniz. Aslan burcundaki yeniay iş ve kariyer hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. Annenizle ilgili de yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; haftaya ikili ilişkilere, eşinize, ortağınıza önem vererek başlıyorsunuz. Kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Hafta ortası maddi konular ön planda olacak. Alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Aslan burcundaki yeniay hayat amacınızla ilgili yeni kararlar aldıracak. Gelecekle ilgili güzel adımlar atacaksınız.

Sevgili Oğlaklar; haftaya günlük temponuz artarak başlıyorsunuz. Koşuşturmacalarınız çok olacak. Hafta ortası ikili ilişkilerle, eşinizle, ortağınızla ilgileneceksiniz. Aslan burcundaki yeniay parayla ilgili başlangıçlar yaptıracak. Eşinizin parasıyla ilgili kararlar da alacaksınız. Miras konularında yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Kovalar; haftaya güzel başlıyorsunuz. Aşk, çocuklar, keyifli aktiviteler ön planda olacak. Hafta ortası sağlığınıza dikkat edin. Günlük koşuşturmalarınız sizleri yorabilir. Aslan burcundaki yeniay sizlere aşk getirecek. Yeni bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Evlilikle, iş birliktelikleriyle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz.

Sevgili Balıklar; hafta başı ailenizle iletişim trafiğiniz fazla olacak. Evinizle ilgileneceksiniz. Hafta ortası romantik anlar yaşayacaksınız. Çocuklarınızla, keyif aldığınız konularla ilgileneceksiniz. Aslan burcundaki yeniay yeni iş imkanları getirecek. Var olan işinizde yaratıcı taraflarınızı ortaya çıkartacaksınız. İş ve sağlıkla ilgili yeni kararlar alacaksınız.