10 NİSAN 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 10 Nis 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya eğlenmek isteğiyle başlıyoruz. Beğenilmek, alkışlanmak isteyeceğiz. Ani olaylar, engeller keyfimizi kaçıracaktır.

Haftaya eğlenmek isteğiyle başlıyoruz. Beğenilmek, alkışlanmak isteyeceğiz. Ani olaylar, engeller keyfimizi kaçıracaktır. Kadersel gelişmeler hayatı zorlayacaktır. Hafta ortası işlerimizle, günlük rutinlerimizle, sağlığımızla ilgileneceğiz. Hayatımızı düzenlemek isteyeceğiz. Temizlik, tamiratlarla uğraşacağız. Hafta sonu ilişkilerimiz ön planda olacak. Hayatımıza denge, huzur getirmeye çalışacağız.

11 Nisan pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür Boğa burcuna geçiyor. Aklımız fikrimiz hayatın tadını çıkartmakta, keyifte, parada olacak. Sağlamlık ve güvence isteyeceğiz. İnatçı ve sabit fikirli olacağız. Yapıcı ve temkinli konuşmalar yapacağız.
15 Nisan cuma günü enerji, savaş gezegeni Balık burcuna geçiyor. Enerjimizi ruhsal konulara yönlendireceğiz. Duygusal savaşlar yapacağız. Kararlarımız duygularımızdan etkilenecek. İdealist, hümanist amaçlar için savaşacağız. Hayallerimiz için mücadele edeceğiz.
16 Nisan cumartesi günü Terazi burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay zamanları streslidir. Önemli tamamlanmalar yüzleşmeler yaşatır. Ana tema ilişkiler olacak. Evliliğimizde, ortaklıklarımızda tamamlanmalar yaşayacağız. Her şeyi dengeli, adil yapıp yapmadığımızı göreceğiz. İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar, uyum, huzur, barış, sanatsal konular, adalet önemli olacak.


Sevgili Koçlar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi parada tutacak. Kendinizi her açıdan güvende hissetmek isteyeceksiniz. Para konularında pratik ve akıllı hareket edeceksiniz. Mars Balık sizlere içsel savaşlar yaptıracak. Enerjiniz düşük olacaktır. Kontrol edemeyeceğiniz durumlar olabilir. Rüyalarınızdan mesajlar gelebilir. İçsel bilgeliğinizden yararlanın. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Terazi dolunayı ilişkilerde tamamlanmalar yaşatacak. Evliliğiniz bitebilir. Veya bekarsanız evlilik kararı alabilirsiniz.


Sevgili Boğalar; Merkür burcunuza geçiyor. Aklınız fikriniz kendinizde olacak. Kendi isteklerinizi daha fazla düşüneceksiniz. Mars Balık idealleriniz, hayalleriniz için mücadele ettirecek. Sizlerle aynı düşünceler içerisinde olan kişilerle ortak hareket edebilirsiniz. Sosyal hayatınız hareketlenecektir. Terazi dolunayı iş ve sağlık konularında tamamlanmalar yaşatacaktır. Gündelik hayatınızda huzurlu olup olmadığınızı anlayacaksınız.


Sevgili İkizler; Merkür Boğa sizleri kendi düşüncelerinizle baş başa bırakacak. Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Arkanızdan iş çevirenlerin kimler olduğunu anlayacaksınız. Mars Balık, kariyer ve gelecek konusunda hayalleriniz için mücadele ettirecek. Enerjinizi doğru kullanırsanız başarılar gelecektir. Terazi dolunayı hayattan keyif almanızla ilgili farkındalıklar kazandıracak. Aşk ve eğlencede kendinize ne kadar adil davranıyorsunuz anlayacaksınız. Çocuklarınızla ilgili konular, yaratıcı işleriniz gündeminizde olacak.


Sevgili Yengeçler; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi sosyal hayatınızda, arkadaşlarınızda, işten kazançlarınızda tutacak. Her türlü sosyal aktiviteye, organizasyonlara katılacaksınız. Mars Balık, idealist hedeflerinizi gözden geçirtecek. Yabancılarla duygusal savaşlar yapabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz bir eğitim için veya iş için harekete geçebilirsiniz. Terazi dolunayı aile içerisinde ne kadar adaletlisiniz, ne kadar huzurlusunuz farkına varmanızı sağlayacak. Ev, yuva, ailevi meselelerde tamamlanmalar yaşayacaksınız. Taşınabilirsiniz. Yuva kurabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi kariyerinizde, toplumsal statünüzde tutacak. Keyif aldığınız işler yapmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili önemli konuşmalar, yazışmalar yapabilirsiniz. İş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Mars Balık, ortaklaşa paralarda duygusal savaşlar vereceğinizi gösteriyor. Miras, kredi, vergi gibi konular gündeme gelecektir. Enerjinizi ölüm, ölüm ötesi, metafizik konulara yönlendirebilirsiniz. Terazi dolunayı iletişimsel konularda adaletli olup olmadığınızı gösterecek. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde huzurlu ve adil konuşmalar yapıyor musunuz farkına varacaksınız.


Sevgili Başaklar; Merkür Boğa aklınız fikriniz hayat amacınızda olacak. Yurt dışı işleriniz, yabancılar, eğitimler, medya, hukuki konular gündeminizde olacak. Mars Balık ikili ilişkilerde, eşinizle veya ortağınızla duygusal savaşlar verdirecek. İlişkilerde kopuşlar yaşayabilirsiniz. Terazi dolunayı kazanımlarınızdan ne kadar keyif alıyorsunuz ne kadar kendinize öz değerinize önem veriyorsunuz farkına vardırtacak. Parasal konularda yüzleşmeler yaşayacaksınız.


Sevgili Teraziler; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi maddi konularda, cinsellikte, gizemli konularda tutacak. Mars Balık enerjinizi günlük rutinlerinize çevirecek. İşinizle ilgili duygusal kararlar alacaksınız. Ayak sağlığınıza dikkat edin. Hızlı hareket etmeyin. İş ilişkilerinizde çatışmalar, hayal kırıklıkları olabilir. Dolunay burcunuzda meydana geliyor. Ben-Sen dengesini iyi kurun. Kendinize ne kadar adaletli davranıyorsunuz. Ne kadar huzurlusunuz bunları fark edeceksiniz. Kendi isteklerinize göre tamamlanmalar yaşayacaksınız.


Sevgili Akrepler; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi ilişkilerinizde, eşinizde tutacak. İlişkilerinizde keyifli konuşmalar yapacaksınız. İşinizle ilgili veya ilişkinizle ilgili anlaşmalar sözleşmeler yapabilirsiniz. Mars Balık aşk ve romantizm getirecek. Enerjinizi aşka, keyfe, çocuklarınıza, yaratıcı işlerinize yönlendireceksiniz. Terazi dolunayı kendi iç dünyanızda yüzleşmeler yaşatacak. İçsel olarak ne kadar huzurlusunuz göreceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Yaylar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi işinizde, sağlığınızda tutacak. İş ortamında ve gündelik yaşamınızda keyifli konuşmalar yapacaksınız. Keyif ve tat alacağınız yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Gündelik rutin işlerinizle ilgileneceksiniz. Mars Balık enerjinizi evinize ve ailenize yönlendirecek. Duygusal kararlar alabilirsiniz. Aile içerisinde sağduyulu olmaya bakın. Fedakarlık yapacağınız durumlar olabilir. Terazi dolunayı arkadaş ilişkilerinizde yüzleşmeler tamamlanmalar yaşatacak. Adalet dengenizi iyi koruyun.


Sevgili Oğlaklar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi hayattan keyif almada tutacak. Aşk isteyeceksiniz. Aşkın tadını çıkartmak önemli olacak. Çocuklarınızla keyifli konuşmalar yapacaksınız. Eğlenceli aktivitelerin içerisinde olacaksınız. Mars Balık düşüncelerinizde dağınıklık yaratabilir. Enerjinizi yakın çevrenize, kardeşlerinize yönlendireceksiniz. Araba kullanırken trafikte, yürürken dikkatli olun. Terazi dolunayı iş ve özel hayatınızı dengelemenizi istiyor. Huzur duymadığınız iş ortamıyla ilişiğinizi kesebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi evinizde ve ailenizde tutacak. Aile içi keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Ev değiştirmek ve evinizde tadilat yapmayı düşünebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı da gözden geçireceksiniz. Mars Balık parayla ilgili duygusal kararlar almanıza sebep olabilir. Enerjinizi kazanımlarınıza, değerlerinize yönlendireceksiniz. Hayalinizdeki işlerinizi paraya çevirmek için girişimler yapabilirsiniz. Terazi dolunayı inançlarınızda kendinize ne kadar adaletli oluyorsunuz gösterecek. Düşüncelerinizi inançlarınızı, yakın uzak çevre ilişkilerinizi dengelemeniz gerekecek.


Sevgili Balıklar; Merkür Boğa keyifli sohbetler yaptıracak. Düşüncelerinizi konuşarak veya yazarak ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle iletişiminiz artacak. Keyifli kısa seyahatler yapabilirsiniz. Mars burcunuza geçiyor. Kendi duygusal istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Enerjinizi kendinize yönlendireceksiniz.  Enerjiniz yüksek olacağı için kazalara sakarlıklara dikkat edin. Terazi dolunayı ortaklaşa paralarda, alacak verecek hesaplarında ne kadar dengeli ve adaletlisiniz sizlere gösterecek. Bu dönem borçlarınızı bitirebilirsiniz.