10 OCAK 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 10 Oca 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk gününe pozitif enerjilerle başlıyoruz.

Haftanın ilk gününe pozitif enerjilerle başlıyoruz. İyimser, neşeli olacağız. Maceracı ruhumuz devrede olacak. Çok önemli işlerimizi salı güne bırakalım. İletişim konularında bu hafta zorluklar olabilir. Salı gününden itibaren hayatı ciddiye alacağız. Fazla gerçekçi olacağız. Sorumluluklarımız, işlerimiz önemli olacak. Ciddi, disiplinli ve karamsar da olabiliriz. İster iş hayatımızda ister gündelik hayatımızda daha kontrolcü, daha sistemli olacağız. Başarılı ve saygın olmak isteyeceğiz. Çarşamba akşam saatlerinden itibaren özgürce hareket etmek isteyeceğiz. Sosyal hayatımıza, arkadaşlarımıza önem vereceğiz. Kendi farklılığımızı göstermek önemli olacak. Her şeyi mantık zeminine oturtmaya çalışacağız. Yaşayacağımız zorlukları aklımızı kullanarak aşabileceğiz. Cuma gününden cumartesi günün ilk saatlerine kadar da Ay'ın açısız olması yüzünden önemli işlerimiz yerine daha hafif ve rahat işlerle ilgilenmeliyiz. Hafta sonu duygusal ve hassas olacağız. Fedakarlıklarımız, empatimiz, hayal gücümüz, ilham gücümüz yüksek olacak. Duygusal gelgitler yaşayabiliriz. Hem güzellikler hem de bazı belirsizlikler de yaşayacağız. Pazar günü kadersel olaylar bizleri yorsa da kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Geçmişi arındırmak için şifa çalışmaları yapabiliriz.

Çarşamba günü sabah saatlerinde yılın ilk Yeniay’ı Oğlak burcunda meydana geliyor. Her Yeniay yeni başlangıçlardır. Bu Yeniay'da kariyerimiz, gelecek planlarımız, hedeflerimiz için başlangıçlar yapacağız. Projelerimizi, hedeflerimizi, sorumluluklarımızı yerine getirmek için yeni adımlar atacağız. İşlerimizi ciddiye alıp yeni yöntemler belirleyeceğiz. Yeni planlarımızı hayata geçireceğiz. Toplum statümüzü fazlaca ciddiye alacağız. Güç savaşlarına girmeden, hırslanmadan yeni başlangıçlar yapalım. Kontrolü, gücü elimizde tutma isteğimizi yapıcı kullanmak bizler fayda getirecektir.

 

Sevgili Koçlar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Uzak yerlerden, yabancılardan haberler alabilirsiniz. Yeniay iş, kariyer konularında başlangıçlar yaptıracak. Yeni işler yapabilirsiniz. İşsiz olanlar işe girebilirler. Annenizle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal hayatınıza ve işten kazançlarınıza önem vereceksiniz. Hafta sonunu dinlenerek, ruhsal veya sanatsal çalışmalar yaparak geçirebilirsiniz.

 

Sevgili Boğalar, haftaya maddi konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Alacak verecek hesaplarınızı ayarlayacaksınız. Yeniay geleceğe yönelik başlangıçlar yaptıracak. Eğitim, seyahat, yurt dışı işler, medya, ticaret, turizm gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işinizle, annenizle ilgileneceksiniz. Hafta sonunu arkadaşlarınızla beraber olarak veya guruplarla şifa ve sanatsal çalışmalar yaparak geçirebilirsiniz.

 

Sevgili İkizler, haftaya eşinize, partnerinize önem vererek başlıyorsunuz. Yeniay alacak verecek hesaplarınızda yeni kararlar aldıracak. Ödemelerinizi yapmak için kredi veya bir borç alabilirsiniz. Eşinizin parasıyla ilgili yenilikler olacaktır. Perşembe ve cuma günleri uzak akrabalardan, uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. Eşinizin kardeşleriyle ilgili farklı olaylar olabilir. Hafta sonunu çalışarak veya annenizle ilgilenerek geçirebilirsiniz.

 

Sevgili Yengeçler; haftaya günlük işlerinizle ve sağlığınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Yeniay bekar olanlara evlilik kararı aldırabilir. Yeni bir eve taşınabilirsiniz. Yeni iş birliktelikleri kurabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi konular önemli olacak. Alacak verecek hesapları yapacaksınız. Hafta sonu eğitimler, seminerlere katılabilirsiniz. Az görüştüğünüz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

 

Sevgili Aslanlar; haftaya neşeli ve keyifli başlıyorsunuz. Yeniay işinizle ilgili kararlar aldıracak. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Beslenmenizle, sağlığınızla ilgili ciddi kararlar alacaksınız. İş yerinizi değiştirebilirsiniz. Veya babanızın fikirleri doğrultusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri eşinizle, ortağınızla ilgili konular devrede olacak. Hafta sonu ortaklaşa para konuları gündeminizde olacak. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz.

 

Sevgili Başaklar; haftaya ev ve ailevi konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Yeniay sizlere yeni bir aşk, yeni bir bebek kararı aldırabilir. Hobilerinizi ciddi bir şekilde işe çevirmeyi düşünebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararalar alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş ve sağlık konularına ağırlık vereceksiniz. Hafta sonu eşinizle, partnerinizle romantik, duygusal anlar geçirebilirsiniz.

 

Sevgili Teraziler; haftaya hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Yakınlarınızla olumlu konuşmalar yapacaksınız. Yeniay ev ve ailevi konularda başlangıçlar yaptıracak. Emlak alabilir, taşınabilirsiniz. Yuva kurmak için ciddi kararlar alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yaratıcılığınızı kullandığınız işlere, partnerinize veya çocuklarınıza öncelik vereceksiniz. Hafta sonu tatil olmasına rağmen çalışabilir veya şifa çalışmaları yaparak geçireceksiniz.

 

Sevgili Akrepler; haftaya maddi konulara önem vererek başlıyorsunuz. Yeniay kısa vadeli planlarınızda başlangıçlar yaptıracak. İşinizle ilgili yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizle iş birliği içerisinde olacaksınız. Perşembe ve cuma günleri babanız, eviniz ve ailevi konular gündeminizde olacak. Hafta sonu partnerinizle romantik duygusal anlar yaşayabilirsiniz.

 

Sevgili Yaylar, haftaya kendi isteklerinize öncelik vererek başlıyorsunuz. Yeniay parayla ilgili, kendi kazançlarınızla ilgili ciddi kararalar aldıracak. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgili konularla veya eğitim, ticaret, medya gibi konularla ilgileneceksiniz. Hafta sonu evinizde ailenizle, sevdiklerinizle beraber olabilirsiniz. Evde suyla ilgili dikkatli olun, evinizi su basabilir.

 

Sevgili Oğlaklar; haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Yabancılarla veya yurt dışı bağlantılı işleriniz veya annenizin kardeşleriyle veya eşinizin sağlığıyla, işiyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendinizle ilgili ciddi kararlar alacaksınız. Gerek iş, gerek özel hayatınızda ciddi başlangıçlar yapacaksınız. Perşembe ve cuma günleri para konuları ön planda olacak. Hafta sonu yakınlarınızla duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Duygularınızı yazıya dökebilirsiniz.

 

Sevgili Kovalar; haftaya işten kazançlarınıza ve arkadaşlarınıza önem vererek başlıyorsunuz. Yeniay kontrolünüzün dışında meydana gelecek. Kararlarınızı alın ama birkaç gün sonra uygulamaya başlayın. Ruhsal konularda eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendi isteklerinize, özelinize önem vereceksiniz. Hafta sonu parasal konularda hassaslık olabilir. Harcamalarınızı dengelemeye çalışın.

 

Sevgili Balıklar; haftaya kariyerinize, annenize ve toplumsal konulara önem vererek başlıyorsunuz Yeniay işinizle ilgili yeni kazançlar için başlangıçlar yaptıracak. Yeni çevrelere girebilirsiniz. Arkadaşlarınız hedeflerinizi gerçekleştirmeniz için sizlere destek olacaklar. Perşembe ve cuma günleri dayınız, teyzenizle ilgili konular veya eşinizin işi ve sağlığıyla ilgili konular gündeminizde olacak. Hafta sonunu kendinize, isteklerinize zaman ayırarak geçireceksiniz.