10 ŞUBAT 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 10 Şub 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya keyif, huzur, sakinlikle başlıyoruz.  Maddi konular ve güvencemiz ön planda olacak. Haftanın ilk iki günü şanslar bizlerle beraber olacak.  

Hafta ortası duygularımızda gelgitler olsa da iletişim konularında güçlü destekler alabileceğiz. Hafta sonunu evimizde ve ailemizle ve sevdiğimiz kişilerle geçirmek mutluluk verecek. Bu hafta 14 Şubat Sevgililer Günü akşam saatlerine kadar duygusal hassasiyetler hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Daha sonra duygularımızı kolayca ifade edip mutlu ve kabullenici olacağız. Güzelliği ve ahengi yakaladığımızda huzur ve neşeyle şükran duygusunu hissedeceğiz.

Sevgili Koçlar; bu haftaya enerjik ve girişimci başlıyorlar. Hızlı hareket etmek kazalara ve sakarlıklara yol açabilir. Maddi konularda önemli adım atabilirler.  Hafta ortası yakın çevreleriyle yanlış anlaşılmalara açıklar. Hafta sonu aileleriyle birlikte geçirmek isteseler de sorumlulukları onları zorlayacaktır.

Sevgili Boğalar; haftaya mutlu başlıyorlar. Yurt dışı işler, eğitim, medya gibi konularda şanslı olacaklar. Hafta ortası maddi konularda dikkatli harcamalar yapmalılar. Hafta sonunu yakın çevre iletişimlerinde duygusal gerginlikler yaşayabilirler.

Sevgili İkizler; bu hafta biraz yalnız kalıp kendileriyle olmak onlara huzur verecektir. Koşulları kontrol edemeyebilirler. Hafta ortası enerjilerini kendilerine yöneltecekler.  Sağlıklarına dikkat etsinler. Daha hareketli zaman geçirecekler. Hafta sonu maddi konular duygusal baskı yaratacaktır.

Sevgili Yengeçler; bu haftaya arkadaşlarıyla keyifli zamanlar geçirerek başlıyorlar. Farklı bir işle uğraşabilirler; yeni bir ortaklık kurabilirler. Hafta ortası şartları zorlamayıp sakin kararlar vermeliler. İş hayatlarında ani olaylar olabilir. Hafta sonu sorumluluklar yüzünden kendilerini duygusal baskı altında hissedebilirler.

Sevgili Aslanlar; bu hafta başı işlerinde keyifli olacaklar, güvende olduklarını hissedecekler. Hafta ortası sosyal hayatları hızlanacak. Aniden yurt dışı bağlantılı işler yapabilirler.  Hafta sonu günlük koşuşturmacalarını kontrol edemezlerse  duygusal anlamda zorlanabilirler.

Sevgili Başaklar; haftaya şanslı başlıyorlar. Özel hayatlarında daha keyifli ve anlayışlı olacaklar. Ortaklı işlerinde görüşmeleri hız kazanacak. Önemli sözleşmeler yapabilirler. Hafta ortası parasal konularda hızlı gelişmeler yaşayacaklar. Hafta sonu sosyal çevrelerine önem vermeleri partnerleriyle duygusal gerginliklere neden olacaktır.

Sevgili Teraziler; bu haftaya bekledikleri paraları alarak başlıyorlar. Yeni iş konuları görüşebilirler. Hafta ortası günlük işlerden sıkılıp bir yerlere kaçmak isteyebilirler. Yeni insanlarla tanışabilirler. Hafta sonu evlerindeki gerginlikler iş hayatlarında ve gelecek planlarında duygusal gerginliklere neden olabilir.

Sevgili Akrepler; bu haftaya eş ve özel ilişkilerinde huzur ve güven içerisinde başlıyorlar. Hafta ortası yaşayacakları maddi dalgalanmalar ödemelerde zorluk yaratabilir. Hafta sonu geziler yapmak, günlük rutinlerinde uzaklaşmak duygusal streslerini azaltacaktır.

Sevgili Yaylar; bu hafta işteki sıkıcı düzenlemelerini keyifle yapabilecekler. Hafta ortası yeni bir ev almak için eş veya aile üyeleriyle fikir alışverişi yapabilirler. Tembellik yapmak isteyecekler. Hafta sonu parasal konulardaki sorumlulukları duygusal gerginlikler yaratacaktır. Boğaz bölgelerine özen göstersinler.

Sevgili Oğlaklar; haftaya sevgilileri veya çocuklarıyla hoş vakitler geçirerek huzur içinde başlıyorlar. Hafta ortası işteki hareketlilikleri onları yorabilir. Kısa yolculuklar planlayabilirler. Hafta sonu eş ve ortaklarıyla duygusal gerginlikler yaşayabilirler.

Sevgili Kovalar; haftaya para konularına odaklanarak başlıyorlar. Kendilerini evde güvende ve huzur içinde hissedecekler. Hafta ortası aşk ilişkilerinde normalden fazla duygusal yoğunluk yaşayacaklar. İletişime dayalı işlerinde güzel fırsatlar yakalayabilirler. Hafta sonu kendilerini gergin hissetmemek için yaşayacakları durumları akışa bırakmalarında fayda var.

Sevgili Balıklar; haftaya bol iletişim içerisinde başlıyorlar. Konuşmaktan, fikirlerini paylaşmaktan keyif alacaklar. Hafta ortası aile içi koşturmaları fazla olacak. Geçmişle ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu arkadaşlarıyla yaşayacakları olaylar duygusal olarak onları zorlayabilir.