​11 0CAK 2018, PERŞEMBE

Dolunay KARACA 11 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, dün ve bugün Akrep burcunda hareket etmekte, hislerimiz güçlü, sezgilerimizle hareket etme isteğimiz yoğun, okült konular, gizli ve araştırma gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz

Ay, dün ve bugün Akrep burcunda hareket etmekte, hislerimiz güçlü, sezgilerimizle hareket etme isteğimiz yoğun, okült konular, gizli ve araştırma gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Ay’ın uyumlu ve uyumsuz açıları hakim gökyüzünde, özellikle ikili ilişkilerde derinlik hakim, kalıcı ve sağlam adımlar atmak açısından değerlendirebiliriz. 

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün gizli kalmış sırlar açığa çıkarken; özellikle maddi durumunuz ile ilgili bir karar alabilir, belki bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aynı dönemde yine bir eğitim veya seyahat konusu gündeminize gelebilir. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, Akrep burcundaki Ay ile birlikte aşk hayatınız, maddi kaynaklardan ötürü biraz sendeler gibi görünebilir, ilişkinizde kopma aşamasına gelebilirsiniz,  Eski bir ilişkinizin gündeme gelmesi ise olası.

İKİZLER: Sevgili İkizler, Ay sizleri sağlık konusunda uyarıyor olacak, kendi içinize yolculuk yapmalı ve gerçekte neyi isteyip, istemediğinize karar vermelisiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi 4 Mayıs’ta bitti, bu durumdan avantajlısınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Ay sizi aşk ve çocuklar konusunda bir strese götürebilir; bu dönemde ayrıca talih, borsa türü şans oyunları size uygun değil. Bu hafta ayrıca sağlık konularında daha dikkatli olmaya, yeme içme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeye başlayacaksınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, Ay sizleri ev ve aile ortamınızla ilgili konularında uyarıyor, gerginlikler ve tartışmalara açık bir dönem, evli ve çocuklu olanlar içinse çocuklarıyla ilgili bir karar almak durumunda kalabilirler. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bugün sizde; medya sektörü, tanıtım, pazarlama, reklam gibi konularda stres yaratabilir, kardeşlerinizle veya yakın arkadaşlarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. Evde tartışma ve kaos durumlarından kaçınmanızı tavsiye ediyorum. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler; para konusunda sıkışıklık yaşayabilir, harcamalarınızı kısmak zorunda kalabilirsiniz; kredi çekmek, faiz, vergi, ödemeler konusunda atılımlar başlatabilir, yeni bir ortaklık için teklif alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise sevdiğiniz kişiyle kısa bir seyahate çıkmak, ilişkinizi güçlendirecektir.

AKREP: Sevgili Akrepler, bugün biraz sinirli ve agresif olabilir; olmadık insanlarla tartışmaya girebilirsiniz. Bazı bitişler ve kopmalar yaşayabilirsiniz. Yalnız olan Akrepler yeni bir ilişkiye adım atarken dikkatli olmalı bu aralar.

YAY: Sevgili Yaylar, kendinizle ilgili spesifik kararlar alabilir, yeter artık bu böyle gitmeyecek, her şeyi değiştiriyorum diyebilirsiniz. Sıkıldığınız monotonlaşmış her şeyi hayatınızdan silip atabilir ve bir anlamda arınma ve tazelenme enerjisini hissedebilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar; bugün Ay arkadaş çevrenizde istenmeyen aksiliklere tartışmalar yol açabilir; yeni bir okul veya yeni arkadaşlar konusunda stresler baskılar yaratabilir. Bu etkileri en aza indirmek için sık sık doğada vakit geçirmek gerekebilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugünkü konum patronlarınızla aranızın açılmasına yanlış anlaşılmalara, bir projenin sonlanmasına neden olabilir; aşk hayatınız ise kalabalıklaşıyor, çevrenizi bir sürü insan saracak; seçim yapmak zor olabilir sizler için… 

BALIK: Sevgili Balıklar, eğitim, öğretim, medya, basın yayın, hayat felsefeniz hakkında ikilemler olabilir; seyahat planları yarım kalabilir veya ertelenme olabilir; bu süreçte düşünceleriniz size eskimiş gelebilir. Ummadığınız bir zamanda  yeni birisi aileye giriş yapabilir, herkesi mutlu edebilir.