11 EKİM 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 11 Eki 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya enerjimiz, özgüvenimiz yüksek giriyoruz.

Haftaya enerjimiz, özgüvenimiz yüksek giriyoruz. Bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgileneceğiz. Eğlence isteğimiz fazla olacak. Sanatla ve sporla ilgilenmek, çocuklarla vakit geçirmek için uygun bir gün olacak. Salı ve çarşamba günleri işlerimize ağırlık vereceğiz. Her şeyin kusursuz olmasını isteyeceğimiz için temizlik, tamirat yapabiliriz. Şifa çalışmalarıyla ilgilenebiliriz. Perşembe ve cuma günleri ilişkilere, ortaklıklara, estetik ve sanatsal çalışmalara ağırlık vereceğiz. Hoşgörü, uyum ve denge arayışımız olacak. Hafta sonuna yoğun duygusallıkla giriyoruz. Hırslarımız, tutkularımız ön planda olacak. Maddi konular özellikle borç alacakla ilgili gelişmeler yaşayabiliriz.

15 Ekim sabaha karşı yılın son Merkür gerilemesini Akrep burcunda yaşamaya başlayacağız. İletişimde, teknolojik aletlerde, maddi konularda problemler çıkabilir. Sözleşmelerimizi, anlaşmalarımızı ertelemekte fayda var. Akrebik eski konuları gözden geçirmek, yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmek, elimizde yarım kalmış işleri tamamlamakta fayda var.
16 Ekim akşamı Terazi burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniaylar taze enerjilerdir. İlişkiler ve diplomasiyle ilgili yeni bir dönem başlıyor. Hepimiz yeni başlangıçlar yaparak yeni dengeler oluşturacağız. Hayatımıza yeni insanlar, yeni ilişkiler girecek. Veya ilişkilerimize yeni bir düzen vereceğiz. Hayatımıza denge kurarken Yeniay’ın aldığı açılar zorlanacağımızı da gösteriyor. 14 günlük Yeniay süresince “Ben-Sen” dengesini kurup birlikten güç doğacağını unutmamalıyız. Her başlattığımız yeni şeyde denge, uyum, barış, adalet, huzur, estetik arayacağız. Ama mücadele ve engellerle uğraşarak yeni adımlarımızı atacağız.


Sevgili Koçlar; haftaya enerjik, eğlenceli başlıyorsunuz. Merkür retrosu finansal konuları gözden geçirtecek. Krediler, borçlarla ilgili zorlanmalar olabilir. Alamadığınız paraları alabilirsiniz. Yeniay ikili ilişkilere, evliliğe. Ortağınızla ilişkinize önem vereceksiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Yeni bir ortaklı işe başlayabilirsiniz. Ama mücadele ve engellerde olacaktır.


Sevgili Boğalar; haftaya ailenize, evinize önem vererek başlıyorsunuz. Evinizde eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Merkür retrosu ikili ilişkilerinizi, evliliğinizi, ortaklı işlerinizi gözden geçirtecek. Eş veya ortağınızla olan parasal konulara önem vereceksiniz. Taşınmak istiyorsanız problemler çıkabilir. Yeniay işinizle ilgili, sağlığınızla ilgili yenilikler yaptıracak. Yeni işlere başlayabilirsiniz. Ama bazı engellerle, zorluklarla karşılaşabilirsiniz.


Sevgili İkizler; haftaya yakın çevrenizle, kardeşlerinizle eğlenceli sohbetler yaparak başlıyorsunuz. Merkür retrosu sağlığınızı, işten kazançlarınızı, iş anlaşmalarınızı gözden geçirtecek. Yeniay aşkla ilgili, hayattan keyif almak, çocuklarınızla ilgili konular, hobilerinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Bekar olanlar yeni bir aşk gelecek. Ama biraz zorluklar olacaktır. Borsa gibi spekülatif kazançlarda da zorluklar olabilir.


Sevgili Yengeçler; haftaya para konularına önem vererek başlıyorsunuz. Para kazanmak için yaratıcılığınızı oryaya koyabilirsiniz. Merkür retrosu aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkinizi, hayattan keyif almanızla ilgili konuları gözden geçirtecek. Yeniay ev ve ailevi konularda yeni başlangıçlar yaptıracak. Taşınabilir veya bir ev alabilirsiniz. Ama bazı engel ve mücadeleleriniz de olacak.


Sevgili Aslanlar; haftaya kendi isteklerinizi yaparak başlıyorsunuz. Merkür retrosu ailevi konuları, babanızla ilişkinizi gözden geçirtecek. Aile bütçesini ele alacaksınız. Yeniay yakın çevre, kardeşlerinizle ilgili konularda yenilikler yaptıracak. Akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Satış, pazarlama, ticaret, medya, eğitim konularında yeni başlangıçlar yapacaksınız. Ama bazı zorluklar olabilir.


Sevgili Başalar; haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Kendi kendinizle kalmak isteyeceksiniz. Merkür retrosu yakın çevre, kardeşler, akrabalarla ilgili konuları gözden geçirmenizi istiyor. İletişim konularında dikkatli olun. Bilgisayarınızı, telefonunuzu yedekleyin bozulabilir. Kısa seyahatlerde, anlaşmalarda problemler olabilir. Yeniay para konularda yeni kararlar alacaksınız. Ama ödemlerde alacaklarda zorluklar olabilir.


Sevgili Teraziler; haftaya sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza önem vererek, eğlenerek başlıyorsunuz. Merkür retrosu para konularını gözden geçirtecek. Parasal konularda problemler olabilir. Alamadığınız bir parayı alabilirsiniz. Para kazanmak için yenilikleri bir müddet erteleyin. Yeniay burcunuzda oluyor. Kendi istek ve arzularınız doğrultusunda başlangıçlar yapacaksınız. Önemli kararlar alacaksınız. Ama bazı engellerle mücadelelerle uğraşacaksınız.


Sevgili Akrepler; haftaya yaratıcı çalışmalar yaparak başlıyorsunuz. Merkür retrosu kendinizle ilgili konuları gözden geçirtecek. Kendinizi iyi ifade etmeniz gerekecek. Yeniay kontrolünüz dışında olacak. Geri planda kalarak yeniliklerinizi yapabilirsiniz. Yabancılar yurt dışı işlere önem vereceksiniz. Ama mücadeleleriniz fazla olacak. Ruhsal konularla ilgilenmek sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Yaylar; haftaya yeni haberlerle başlıyorsunuz. Yaratıcı olumlu konuşmalar yapabilirsiniz. Merkür retrosu kadersel konuları devreye sokacak. İletişim ve para konularını gözden geçireceksiniz. Çalıştığınız ortamlarda zorlanabilirsiniz. Yeniay sizleri yeni bir çevreye sokacaktır. İş ve ev değişiklikleri yapabilirsiniz. Ama bazı problemler çıkabilir. Arkadaşlarınızla olmak isteyeceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftaya alacak verecek hesaplarıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Merkür retrosu sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerinizi gözden geçirtecek. Arkadaşlarınızla iletişiminizde problemler olabilir; onlarla para konularında dikkatli olun. Kazançlarınızı da tekrar ele alacaksınız. Yeniay yeni iş teklifleri, terfiler getirecektir. Kariyerinizde ve iş hayatınızda yenilikler olacaktır. Ama mücadele ederek, engelleri aşarak olacaktır.


Sevgili Kovalar; haftaya ikili ilişkilerinize, eşinize veya ortağınıza zaman ayırarak başlıyorsunuz. Merkür retrosu iş ve kariyer konularını gözden geçireceksiniz. Yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Annenizle ve eşinizin ailesiyle olan ilişkilerinizi de gözden geçireceksiniz. Yeniay yeni gelecek planları yaptıracak. Yurt dışı bağlantılı işler, sosyal medya işlerine, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Ama bazı mücadelelerde vereceksiniz.


Sevgili Balıklar; haftaya günlük rutinlerinize, işinize, sağlığınıza önem vererek başlıyorsunuz. Merkür retrosu eğitim, hukuki konuları gözden geçirtecek. Uzak akraba ilişkileriniz, yabancılarla yaptığınız işleri, sosyal medya işlerinizi, hayata bakışınızı da tekrar ele alacaksınız. Yeniay maddi konularda başlangıçlar yaptıracak. Alacak verecek hesaplarınızı dengelemelisiniz. Kredi almak isterseniz sorunlar yaşayabilirsiniz.