11 NİSAN 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 11 Nis 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Taze enerjilerdir. İlkbahar şimdi başlıyor.

Haftaya enerjik, dinamik, yaşam enerjimiz yüksek başlıyoruz. Sabah Koç burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Taze enerjilerdir. İlkbahar şimdi başlıyor. “Ben” vurgusu fazla olacak. Kendi isteklerimiz doğrultusunda başlangıçlar yapacağız. Adeta kendimiz için yeni bir yaşam başlatmak için adımlar atacağız. Cesur, cesaretli, heyecanlı girişimler yapacağız. Ama ilişkilerimizde ve parada zorlanmalar olabilir. Salı ve çarşamba günleri keyif, rahatlık, konfor, maddi konuları ön plana alacağız. Hayatın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Perşembe gününden pazar gününe kadar hareketli olacağız. İletişim trafiğimiz artacak. Eğitimlere, kısa yolculuklara, yakınlarımıza, kardeşlerimize ağırlık vereceğiz. Pazar günü duygusal olacağız. Ailemize, evimize, sevdiklerimize, memleket meselelerine önem vereceğiz. Aşk, sevgi, ilişkiler, ortaklıklar, keyif, uyum, cazibe, estetik, para gezegeni 14 Nisan günü kendi tahtı Boğa burcuna geçiyor. Mücevher gibi parlayacak. İlişkilerimizde güven, sadakat ön planda olacak. Herkesin her şeyin değerini vereceğiz. Güvence isteğimiz hem ilişkilerimizde hem parada önemli olacak. Aşkta sevdiğimiz kişiyi fazlaca sahipleneceğiz. Aşkı, sevgiyi, parayı, keyfi sağlamlaştıracağız. Rahatımıza, konforumuza düşkün olacağımız için tembellikler yapmak isteyeceğiz. Doğada olmak, sanatla ilgilenmek keyif verecek. 5 duyumuzu tatmin edeceğiz. Yeni başlayacak aşklar uzun ve kalıcı olacak. Güzel, estetik olan lüks şeylere ilgimiz artacak.

Sevgili Koçlar; Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendinizle ilgili yeni kararlar, başlangıçlar yapacaksınız. Hayatınızla ilgili cesur adımlar atabilirsiniz. Ama ilişkilere, çalışma koşullarında zorlanmalar, güç çekişmeleri de olacaktır. Venüs sizleri paradan yana şanslı yapacak. Doğru yatırımlar yapabilirsiniz. Lüks şeylere para harcayabilirsiniz. Kendinize değer vereceksiniz.

Sevgili Boğalar; Yeniay kör noktanızda oluyor. Kadersel alanınızda olacak. Beklenmedik başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendi sağlığınızla, dinlenme ihtiyacınızla ilgili girişimler yapabilirsiniz. Eşiniz yeni bir işe başlayabilir. Veya siz yabancılarla, yurtdışı bağlantılı işlere başlayabilirsiniz. Venüs burcunuza geçiyor. Kendinize değer vereceksiniz. Kendi isteklerinizi yapmak isteyeceksiniz. Kendinizi güzelleştireceksiniz. Şans sizden yana olacak.

Sevgili İkizler; Yeniay sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla yeni girişimler yaptıracak. İşten kazançlarınızı arttırmak için adımlar atabilirsiniz. Hayallerinize göre başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal hayatın içinde olmak isteyeceksiniz. Maddi konulara ve sağlığınıza dikkat edin. Venüs eşinizin iş ve sağlığı için güzellikler verecek. Sizler de yalnız kalmak isteyerek, dinlenerek kendinizi şarj edebilirsiniz. Ruhsal çalışmalardan keyif alabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; Yeniay iş ve kariyerde yeni başlangıçlar yaptıracak. Cesaretle yeni projelerinizi devreye sokacaksınız. Annenizle, kayınpederinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Eşiniz yapmak istediklerinize engel olabilir. Venüs işten kazançlarınızı arttıracak. Arkadaşlarınızla olmaktan keyif alacaksınız. Davetlere katılabilirsiniz. Ama sosyal mesafenizi korumayı unutmayın.

Sevgili Aslanlar; Yeniay geleceğe ait yeni adımlar attıracak. Ticaret, eğitim, turizm, yabancılar, seyahat, medya, hukuki konularda, inançlarda yeni adımlar atacaksınız. İş arkadaşlarınızla, yanınızda çalışanlarla krizler yaşayabilirsiniz. Babanızın, kayınvalidenizin iş ve sağlığıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Venüs iş, kariyerde şanslı olduğunuzu gösteriyor. Sanatsal, yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyabileceksiniz.

Sevgili Başaklar; Yeniay ödemelerinizle ilgili, maddi konularda ve sağlığınızla ilgili, evli çocuklarınızın ev ve aile yaşantılarıyla ilgili cesur kararlar almanızı sağlayacak. Ortaklaşa paralar, miras konularında çekişmeler de olabilir. Venüs sizlere şans getirecek. Seyahatlerden, eğitimlerden, felsefik konularından keyif alacaksınız. Ticaretten, medyadan, turizmden para kazanabilirsiniz.

Sevgili Teraziler; Yeniay ilişkiler, ortaklıklarla ilgili önemli kararlar aldıracak. Evlilik, taşınmakla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Ortaklı işler yapabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ama aile içi krizlere de dikkat edin. Venüs maddi konularda, ödemelerde sizlere şans getirecek. Eşinizin kazancı artabilir. Maddi, manevi şanslı olacaksınız. Gizemli konuları araştırmaktan keyif alacaksınız.

Sevgili Akrepler; Yeniay iş ve sağlık konularında, beslenmenizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Veya işinizde yeni projelerinizi başlatabilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi dile getirdiğinizde yakınlarınızla krizler de yaşayabilirsiniz. Venüs eşinizle romantik keyifli anlar geçirmenizi sağlayacak. Taşınabilirsiniz. Bekarsanız evlenebilirsiniz. İkinci bir çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Yaylar; Yeniay yeni aşklar getirecektir. Çocuklarınızla ilgili girişimler yapabilirsiniz. Cesur bir karar alıp bir çocuk daha yapmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Keyif alacağınız işler yapabilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracak yatırım yaparken dikkatli olun. Venüs sizlere iş ve sağlık konusunda güzellikler getirecek. Çalışma arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; Yeniay ev ve ailenizle ilgili yeni adımlar attıracak. Taşınabilirsiniz. Bir ev alabilirsiniz. Bekarsanız bir yuva kurmaya karar verebilirsiniz. Aile bireyleriyle krizler olabilir. Babanızla, kayınvalidenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Venüs yalnız olanlarınıza aşk getirecek. Partneri olanlar keyifli anlar yaşayacak. Çocuklarınızdan yana, yatırımlarınızdan yana şanslı olacaksınız.

Sevgili Kovalar; Yeniay kardeşlerinizle, yakın çevrenizle ilgili yenilikler yaptıracak. Kendi düşünce ve projelerinizi cesurca hayata geçireceksiniz. Ticaret, satış, pazarlama, medya, sosyal medya, eğitim gibi iletişimsel konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kısa seyahatlere gidebilirsiniz. Venüs aile ve evle ilgili şanslar getirecek. Evinizi güzelleştirebilirsiniz. Ev alabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamaktan keyif alacaksınız.

Sevgili Balıklar; Yeniay parasal konularda cesur adımlar atmanızı sağlayacak. Yeni kazanç yollarını hayatınıza katabilirsiniz. Maddi konularda yeni girişimler yapabilirsiniz. Venüs yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla keyifli anlar geçireceksiniz. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Sosyal medyadan, ticaretten, eğitimlerden, iletişimsel konulardan para kazanabilirsiniz. Araba alabilirsiniz.