11 TEMMUZ 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 11 Tem 2021

Dilek AYGEN
Haftaya eğlenerek başlıyoruz. Kendimizi sahnelemek isteyeceğiz.

Haftaya eğlenerek başlıyoruz. Kendimizi sahnelemek isteyeceğiz. Beğenilmek, pohpohlanmak isteyeceğiz. Yaratıcı yönlerimizi ortaya koyacağız. Aşk, çocuklar, hobilerimiz ön planda olacak. Salı günü öğlenden itibaren çalışmak önemli olacak. Pratik olacağız. Temizlik ve tamiratlarla ilgileneceğiz. Her şeyin kusursuz olmasını isteyeceğiz. Perşembe akşamından itibaren ilişkiler, ortaklıklar ön planda olacak. Hayatımıza denge getirmek isteyeceğiz. Yalnız kalmak istemeyeceğiz. Cumartesi gecesinden itibaren duygusallığımız artacak. Güç, tutku, krizler, maddi konular ön planda olacak. Güneş, Plüton gezeniyle karşı karşıya gelecek. Güç ve ego çekişmeleri olacaktır.


Sevgili Koçlar; hafta başı aşk, hayatın keyifleri, sanatsal konular, spekülatif konular ön planda olacak. Çocuklarla ilgili konularda gündeminizde olacak. Perşembe akşamına kadar iş ve sağlık konularına önem vereceksiniz. Daha sonra ikili ilişkilere, evliliğe, ortaklıklarınıza önem vereceksiniz. Pazar günü ailenizle çekişmeler, güç savaşları yapabilirsiniz. Ebeveynlerinizle problemler yaşayabilirsiniz.


Sevgili Boğalar; hafta başı aile, ev, babanızla ilgili olaylarla ilgileneceksiniz. Evde eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Perşembe akşamına kadar partnerinizin, çocuklarınızın işlerini düzenleyeceksiniz. Keyif aldığınız konularda her şeyin kusursuz olmasına önem vereceksiniz. Daha sonra gündelik koşuşturmacalarınız fazla olacak. Pazar günü konuşmalarınıza dikkat edin. Yakın ve uzak tanıdıklarla güç çekişmelerine dikkat edin.


Sevgili İkizler; hafta başı yakınlarınızla, kardeşlerinizle eğlenceli vakitler geçireceksiniz. İletişimsel konular ön planda olacak. Perşembe akşamına kadar aile, ev, babanızla ilgili olayları düzenleyeceksiniz. Daha sonra aşk, çocuklar, hobileriniz, hayattan keyif almak sizler için kolay olacak. Pazar günü parasal konularda krizler olabilir. Ortaklaşa paralarda çekişmeler olabilir.


Sevgili Yengeçler; hafta başı parasal konularda şanslı olacaksınız. Hem iyi para kazanıp hem hayatın keyfini çıkartacaksınız. Perşembe akşamına kadar yakınlarınızla, kardeşlerinizle, iletişimsel konularla ilgileneceksiniz. Annenizin işlerini ve sağlığını da düzenleyeceksiniz. Daha sonra ev, aile, babanızla ilgili konular ön planda olacak. Pazar günü eşinizle, partnerinizle güç çekişmelerine, krizlere dikkat edin.


Sevgili Aslanlar; hafta başı kendi istek ve arzularınızla ilgileneceksiniz. Gözler sizin üzerinizde olacak. Aşk sizlerle olacak. Perşembe akşamına kadar parasal konularınızı düzenlemeye çalışacaksınız. Her şeyi ince eleyip sık dokuyacaksınız. Daha sonra yakınlarınızla, kardeşlerinizle ve annenizle ilgili konularla ilgileneceksiniz. Pazar günü hem beden hem ruh sağlığınıza özen gösterin. Krizlerden uzak durun.


Sevgili Başaklar; hafta başı enerjiniz düşük olacak. Geri planda kalmak, dinlenmek sizlere iyi gelecektir. Platonik aşklar yaşayabilirsiniz. Perşembe akşamına kadar kendinizle, kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Daha sonra parasal konularda dengeyi yakalamaya çalışacaksınız. Pazar günü sosyal çevrenizle krizler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla, partnerinizle güç çekişmelerine dikkat edin.


Sevgili Teraziler; hafta başı arkadaşlarınızla eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Davetlere, organizasyonlara katılabilirsiniz. Perşembe akşamına kadar sağlığınıza dikkat edin. Eşinizin iş ve sağlık sorunları sizleri yorabilir. Daha sonra kendi isteklerinizi önemseyeceksiniz. Enerjiniz yükselecek. Pazar günü toplum önünde krizler yaşayabilirsiniz. Aile içi ve ebeveynlerinizle güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; hafta başı kariyeriniz, annenizle ilgili konular ön planda olacak. İş konularında şanslı olacaksınız. Perşembe akşamına kadar arkadaşlarınızla ilgileneceksiniz. Sosyal ortamlarda bulunacaksınız. Daha sonra yalnız kalmak, dinlenmek, ruhsal çalışmalar yapmak sizlere iyi gelecektir. Pazar günü uzak, yakın çevrenizle krizler, güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; hafta başı enerjiniz yüksek olacak. Yabancılarla yapacağınız işlerden, hukuki konulardan, eğitimlerden yana şanslı olacaksınız. Perşembe akşamına kadar işlerinizi toparlamak, annenizle ilgili veya kayınpederinizle ilgili olayları düzenlemek ön planda olacak. Daha sonra arkadaşlarınızla sosyal hayatın içerisinde olacaksınız. Pazar günü hem kendi paranızla hem de ortaklaşa paralarda güç çekişmeleri ve krizler olabilir.


Sevgili Oğlaklar; hafta başı ödemeler, alacak verecek hesapları, miras konularıyla ilgileneceksiniz. Maddi konularda şanslı olacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Perşembe akşamına kadar yabancılar, hukuki konular, seyahatler, eğitimler ön planda olacak. Daha sonra toplumsal konulara, kariyerinize, annenize önem vereceksiniz. Pazar günü partnerinizle, eşinizle güç çekişmelerine girerseniz krizler yaşayabilirsiniz.


Sevgili Kovalar; hafta başı ikili ilişkilerinize, iş birliği yaptığınız kişilere önem vereceksiniz. Aşk sizleri bekliyor olacak. İlişkilerden yana şanslı olacaksınız. Perşembe akşamına kadar alacak verecek hesaplarınızı düzenlemekle uğraşacaksınız. Daha sonra seyahatler, eğitimler, yabancılar, hukuki konular ön planda olacak. Pazar günü sakin kalın. Güç çekişmeleri, krizler sizleri yoracaktır. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Balıklar; hafta başı günlük koşuşturmacalarınızla, iş ve sağlık konularınızla ilgileneceksiniz. İşinizle ilgili güzellikler olacak. Perşembe akşamına kadar eşinizle, partnerinizle ilgileneceksiniz. Daha sonra maddi konularda dengeyi ve ölçüyü tutturmaya çalışacaksınız. Pazar günü aşk hayatınızda krizler ve güç çekişmeleri olabilir. Arkadaşlarınızla da problemler yaşayabilirsiniz.