​12 EKİM 2017, PERŞEMBE

Dolunay KARACA 12 Eki 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Akrep sabırlıdır.

Akrep sabırlıdır. Jüpiter, Akrep burcunda. Sabır ile inşa ettiğimiz konuların netlik kazanacağı bir gün. Ay ise Yengeç burcunda; ev konuları, ailevi meseleler gündemimizde. Sert açılar olsa da; değişim ve yenilik için yeni bir düzen oluşturmamıza engel değil.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün çok daha rahat ve enerjiksiniz. Atacağınız adımlarda dışardan gelen tepkilere karşı daha rahat karşılık verebiliyorsunuz. Kardeşinizle ilgili hoş bir sürpriz var. Çevrenizde sizi çekemeyen insanlar var, dikkatli olun.

BOĞA: Sevgili Boğalar, kişisel bakımlarınız için çok uygun bir gün. Ödemeleriniz artıyor. Yeni iş kapıları aralamak istiyorsunuz, maddesel olarak güvende olacağınız bir iş ancak sizi tatmin edebilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, meraklı, araştırmacı ve yerinde duramayan tavırlarınızla dikkatleri üzerinize topluyorsunuz. İş ve kariyer hedefleriniz için bolca veri toplayacaksınız. Hedeflerinizi büyütmek ve yeni iş ortaklıkları kurmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, bugün özellikle duyacağınız dedikodulardan, alacağınız haberlerin doğruluğundan emin olmadan harekete geçmeyin. Herkes bazen yanılabilir, dost sandıklarınız dost olmayabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bugün sizi arayanlar artıyor, davet listenizi, randevu defterinizi düzenleyin, hangi birine yetişeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün sonunda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz, yalnızlığa ihtiyaç duyabilirsiniz. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yapmanız gereken çok iş var. Detaylarda boğularak vakit kaybedebilirsiniz. İşlerinizi mükemmelleştirmek için öncelikle yardım talep etmelisiniz. Biraz ailenizle vakit geçirmeli onlara kendilerini iyi hissettirmelisiniz. Unutulduklarını düşünebilirler.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, iş hayatınızda her şey istediğiniz gibi gidiyor merak etmeyin. Aşk hayatınız için ise tempolu bir süreçten geçebilirsiniz. Bugün toplantılar ve topluluk önünde konuşmanız gereken durumlar olabilir. Kendinize güveniniz tam.

AKREP: Sevgili Akrepler, yeni bir dönüşüm sürecine hazırlanıyor gibi hissetmeniz muhtemel. Bugün biraz daha istekli ve gayretli olacağınız bir gün. Hırslı ve tutkulusunuz. Beklediğiniz para nihayet elinize geçecek. Çocuklar konusunda çok fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

YAY: Sevgili Yaylar, kendinizi parasal konularda aktif hissedebilirsiniz. Ortaklaşa işler hızlı ilerliyor. Ektiklerinizi biçiyorsunuz. Eşinizin parasal durumu ve ortaklarıyla bağları güçleniyor. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, siz normalde duygularından çok mantığıyla hareket eden bir yapıdasınız. Ama bugün duygularınız harekete geçebilir, hisleriniz kuvvetlenebilir ve eşinizle, sevdiğiniz kişiyle beraber romantikleşebilirsiniz. İş seyahatleri için plan yapabilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, para konularından sebep sevdiğinizle aranızda soğuk rüzgarlar esiyor. Her şey iş ve para oldu bu aralar sizin için, unutmayın karşı tarafın duyguları incinmiş durumda. Aranızı düzeltmek için ona sürpriz yapın. İş hayatınız da beklenmedik güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, kendi kendinize oyalanabiliyorsunuz ve bu iyi bir şey, hobilerinizle  ve eğlenceli aktivitelerde boy göstereceğiniz bir gün olacak. Eski bir sevgilinizden haber alabilirsiniz.