Vakıf Katılım web

​12 OCAK 2018, CUMA

Dolunay KARACA 12 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Uranüs ve Venüs arasındaki kare açıyla; sıra dışı sözlerle, ilişkimize fark katmak adına kullanabiliriz.

Uranüs ve Venüs arasındaki kare açıyla; sıra dışı sözlerle, ilişkimize fark katmak adına kullanabiliriz. Otoriteyle ilişkilerde farklı bir yöntem kullanarak sorunlarımızı çözebiliriz ama bunun için Ay’ın boşluktan çıkacağı 13:00 civarı saatleri ele almak ideal olacaktır. Sabah saatlerinde başlanan işlerde tutarlılık olmayabilir. Ay, Yay burcuna geçiş yapıyor, spor ve geziler için uygun bir gün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün kendinizi tamamen işinize yönelebilir ve aldığınız güzel enerjilerle, verimli çalışmaların içine girebilirsiniz. İş bağlantılarınız artıyor, başarınız katlanıyor. Ayrıca  kardeşlerinizle olumlu bir atmosferde olacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sanatsal konulardan para kazanmak, estetik, dekorasyon, giyim gibi konulara ilginiz artabilir. Genç ve yetenekli kişilerden destek görebilirsiniz; özellikle hayata bakışınızın değişime uğrayacağını hissedebilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, bugünün zorluğu hayallerimizle gerçekleri bir araya getirememek. Belki idealleriniz çok yüksek, belki amaç ve hedefler boyunuzu aşacak nitelikte, gerçeklerse tam tersini söyler gibiler, biraz daha beklemelisiniz, biraz daha temkinli olmalısınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, arkadaşlarınızla aranızda geçen, anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları, sosyal ortamlardan gelen yanılgılar bir nebze düze çıkıyor. Bugün eşiniz veya partnerinizle beraber olmak, ona sürprizler yapmak isteyebilir, birlikte bir karar alarak, hayatınızın düzeninin değişmesine neden olabilirsiniz. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ebeveynlerinizle ilgili bir sıkıntınız olduysa, düzeldiğini göreceksiniz. Yani sosyal alanda pek çok şeye koşturmaya başlayabilirsiniz. İki işle aynı anda ilgilenip, aynı gün iki davete birden yetişmeye çalışabilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bugünkü gökyüzü dışarıya karşı daha ılımlı ve sevecen bir görünüm çizmenize etken oluyor. Belki dış görüşünüzü değiştirebilir, toplum içinde konuşurken daha uzlaşmacı ve insanları bir araya getiren bir yapıya bürünüyor olabilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, düşündüğünüz bir eğitim için kolları sıvayabilir veya yurtdışı gezileri, yurtdışı eğitim programlarına başvurabilirsiniz. Kafanıza taktığınız sorunlar yavaş yavaş hallolmaya başlıyor olacak, geçmiş takıntıları, eski albümler ve hatıralar sizin için artık rafa kalkıyor.

AKREP: Sevgili Akrepler, partnerinizin işleri açılacak, ortak para hanenizde yoğunluk artıyor. Merkür düz harekete geçiş yaptı, bu da sizleri aşk ve ilişkilerden yana daha anlayışlı ve olumlu kılıyor. Sevdiğiniz kişi daha yapıcı.

YAY: Sevgili Yaylar,  bugünkü kare açı sizin için önemli bir noktada devreye giriyor olacak, ailenizle ilgili gizli kalmış bir konu, üstünü kapattığınız, yastık altı yaptığınız bir mevzu sizi tekrardan üzebilir, buna dikkat edin. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, motive ve sakin olacaksınız… Kendinizi işinize gücünüze vererek bu düşüncelerden sıyrılmaya çalışın; aşk ve flörtlerinizle ilişkileriniz daha normal seyrinde akmaya başlayabilir, çocuğunuz varsa, ilişkiniz güçlenebilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, yurtdışında okuyan, okumuş olan, yurtdışı bağlantılı biriyle aşk yaşamanız olası yalnız olan Kovalar için geçerli bu tabii ki… Beraberlikleri olanlar sevdikleriyle uyumlular zaten sadece sevgilinize vakit ayırmakla, işiniz arasında kalma durumunuz var.

BALIK: Sevgili Balıklar, aile yaşantınız iyiye gidiyor, sevdiklerinizle beraber ailevi organizasyonlar içerisindesiniz. Evinizi güzelleştirmek, bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu alanda aksiyonlar alacaksınız. Kim bilir bazılarınız ev almak veya ev satmak için girişimlerde bulunabilirler.