12 OCAK 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 12 Oca 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Satürn ve Plüton gezegenleri, Oğlak burcunda yeni bir döngü başlatıyorlar.

Bu haftaya özgüvenli başlıyoruz. Kendimizi ve yaratıcılığımızı ortaya koyacağız. İşlerimizi eğlenerek yapmak isteyeceğiz. Salı gününden itibaren işlerimiz toparlamak, projelerimizi düzenlemek, maddi konular önceliğimiz olacak. İlişkilerimize ağırlık vereceğiz. Her şeyde denge ve uyum isteyeceğiz. Hafta sonu duygusal yoğunluğumuz fazla olacak. Her şeyi derinden hissedeceğiz. Güç, tutku, para önemli olacak.

Satürn ve Plüton gezegenleri, Oğlak burcunda yeni bir döngü başlatıyorlar. Kurulu ve geleneksel olan düzenler değişecektir. Mitolojik olarak iki gezegen de ölümle ilgilidir. Güneşin tekrar doğması için gecenin en karanlık halini yaşayıp dönüştürmek gerekir. Kişisel bazda her türlü üzüntü, zorluk ve baskıya dayanabilme gücü verir.

Bu hafta sevgi gezegeni Venüs, Balık burcuna geçerek bizlere romantizmi, aşkı hatırlatacak. Evrensel sevgiyi hissedeceğiz. İletişim gezegeni Merkür, Kova burcuna geçiyor. Bilimsel konular, teknoloji, icatlar ve astroloji daha fazla ön planda olacak. Düşünülmeyeni düşüneceğiz.

Sevgili Koçlar, bu hafta aşk, çocuklar, eğlence, işleriniz, sağlığınız, evliliğiniz veya ortaklığınız, maddi konular ön planda olacak. Haftanın ilk bölümünde sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli değişimler olacaktır.

Sevgili Boğalar, bu hafta aileniz, babanız, çocuklarınız, aşk ve eğlence, işiniz, sağlığınız, eşiniz hayatınızda ön planda olacak. Bekar Boğaların karşılarına yeni bir aşk gelebilir. Gelecek planlarınızda değişimler olacak.

Sevgili İkizler, bu hafta kardeşleriniz, aileniz, babanız, çocuklar, aşk, eğlence, iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Haftanın ilk yarısında sürpriz bir anlaşma yapabilirsiniz. Veya ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Finansal konularda değişimler olacak.

Sevgili Yengeçler, bu hafta para konuları, kardeşler, aile, baba, aşk, çocuklar ön planda olacak. Haftanın ilk bölümünde elinize aniden bir para geçebilir veya işle ilgili yeni bir anlaşma yapabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili veya evliliğinizle ilgili değişimler gündeminizde olacak.

Sevgili Aslanlar, bu hafta kendiniz, para, kardeşler, iletişim konuları ve aileniz, babanız, eviniz ön planda olacak. Haftanın ilk yarısı kendi isteklerinizle ilgili, kazancınızla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Mesleğinizle ilgili, iş ortamınızla ilgili değişimler olacak.

Sevgili Başaklar, bu hafta kadersel olaylar, kendinizle ilgili konular, para, kardeşler, seyahatler ön planda olacak. Haftanın ilk yarısı sizleri şaşırtacak güzel gelişmeler olacak. Partneriniz, çocuklarınızla ilgili, hayattan keyif almakla ilgili dönüşümler yaşayacaksınız.

Sevgili Teraziler, bu hafta sosyal çevre, işten kazançlarınız, kontrolünüz dışındaki kadersel olaylar, kendinizle ilgili şeyler, para ön planda olacak.Haftanın ilk yarısı maddi konularda güzel gelişmeler olabilir. Aile hayatınızda, yerleşim konularında veya babanızla ilgili değişimler olacak.

Sevgili Akrepler, bu hafta kariyeriniz, anneniz, işiniz, arkadaşlarınız, kontrolünüz dışında gelişen kadersel olaylar ve kendi istekleriniz ön planda olacak. Haftanın ilk bölümünde hayatınızda aşka yer vereceksiniz. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle ilgili değişimler olacak.

Sevgili Yaylar, bu hafta uzak akrabalar, yabancılar, seyahatler, eğitimler, işiniz, anneniz, arkadaşlarınız, işten kazançlarınız, kadersel olaylar ön planda olacak. Haftanın ilk yarısı işinizle ilgili ani gelişmeler olabilir. Parayla ilgili önemli değişimler yaşayacaksınız.

Sevgili Oğlaklar, bu hafta ödemeleriniz, seyahatler, yabancılar, hukuki konular, işiniz, anneniz, arkadaşlarınız, işten kazançlarınız ön planda olacak. Haftanın ilk yarısı parayla ilgili veya bir mirasla ilgili ani gelişmeler olacak. Kendinizle ilgili değişimler yaşayacaksınız.

Sevgili Kovalar, bu hafta ilişkiler, eş, davalar, taşınma, ödemeler, seyahatler, yabancılar, eğitimler, kariyer, gelecek ve anneniz ön planda olacak. Haftanın ilk yarısı ailenizden maddi konularda destekler alacaksınız. Kazançlarınız artacak. Kadersel ve beklenmedik olaylar önemli değişimler yaşatacak.

Sevgili Balıklar, bu hafta işiniz, sağlığınız, eşiniz, taşınma, alacak verecek hesapları, seyahatler, eğitimler, uzak akrabalarınız ön planda olacak. Haftanın ilk yarısı bekarsanız hayatınıza aniden biri girebilir. Veya yeni bir ortaklı işe başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde önemli dönüşümler olacak.

Sevgiler, Dilek.